Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum s-a schimbat discursul lui Miriuţă în nici două luni. VIDEO | A venit la Dinamo pentru "Champions League", dar acum vorbeşte despre "cel mai greu moment al carierei"

Cum s-a schimbat discursul lui Miriuţă în nici două luni. VIDEO | A venit la Dinamo pentru "Champions League", dar acum vorbeşte despre "cel mai greu moment al carierei"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Numirea lui Contra la naţională i-a oferit şansa lui Vasile Miriuţă să-şi îndeplinească visul: a ajuns pe banca echipei sale de suflet. "Sunt dinamovist de la şapte ani", anunţa antrenorul înainte să-şi înceapă parcursul în Ştefan cel Mare.

În momentul instalării, Miruţă vorbea inclusiv despre "Champions League" şi nici înfrângerea din primul meci, cu FCSB nu l-a descurajat pe tehnician.

Acum, după nouă partide pe banca roş-albilor, Miriuţă are doar trei victorii, două obţinute în faţa ultimelor clasate din Liga 1 şi una în Cupa României, cu o echipă din Liga a 3-a. Iar discursul său s-a schimbat radical. Antrenorul lui Dinamo vorbeşte despre "cel mai greu sezon din cariera de antrenor".



Vezi în clipul de mai jos cum s-a schimbat discursul lui Vasile Miriuţă în nici două luni.

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: miriutadinamochampions leaguediscurs 

viewscnt
Articole similare