Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se pregăteşte Simona Halep pentru primul ei meci de la Miami Open. Ce a transmis românca | FOTO

Cum se pregăteşte Simona Halep pentru primul ei meci de la Miami Open. Ce a transmis românca | FOTOgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) va juca astăzi primul ei meci, după perioada de un an şi jumătate de inactivitate şi şi-a anunţat revenirea pe teren printr-un citat celebru.

Halep, pregătită de primul ei meci după un an şi jumătate de inactivitate

Simona Halep va reveni pe terenul de tenis. Primul ei meci va fi la Miami Open, acolo unde o va înfrunta în primul tur pe sportiva din Spania, Paula Padosa, meci ce va fi astăzi, 19 martie, şi va începe după ora 22:00.

Iar jucătoarea din România a decis să îşi anunţe această revenire după cea mai complicată perioadă din cariera ei printr-un citat inspirat de la celebrul Steva Jobs, fondatorul Apple.

”Să ai curajul să speri, să îţi urmezi inima şi intuiţia. Ei, cumva, deja ştiu ce vrei tu să fii cu adevărat. Orice altceva este pe locul doi”, a fost mesajul distribuit de Simona Halep în secţiunea de stroy-uri pe Instagram.

Turneul de la Miami se va desfăşura în perioada 19-31 martie 2024 şi are premii totale în valoare de peste 17 milioane de dolari.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep s-a înregistrat la data de 29 august 2022, în primul tur la US Open 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur (2-6, 6-0, 4-6).

Suspendarea din cazul de dopaj al Simonei Halep i-a fost ridicat, iar WTA a actualizat clasamentul. Dar jucătoarea din România figurează, în continuare, fără clasament, după perioada de un an şi jumătate de inactivitate.

Afla mai multe despre: simona haleptenismiami open 

viewscnt
Articole similare