Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se va alege noul selecţioner dacă toţi cinci ”finaliştii” vor dori să vină la naţională: ”Cam aceasta ar fi explicaţia” | EXCLUSIV

Cum se va alege noul selecţioner dacă toţi cinci ”finaliştii” vor dori să vină la naţională: ”Cam aceasta ar fi explicaţia” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Deşi contractul lui Mirel Rădoi a expirat de aproape o lună, echipa naţională încă nu are un nou selecţioner.

După o lună de negocieri cu diverşi antrenori români, oficialii FRF au rămas cu cinci opţiuni pentru numirea noului selecţioner.

Adi Mutu, Edi Iordănescu, Adrian Ursea, Laszlo Boloni şi Victor Piţurcă sunt ”finaliştii” rămaşi în lupta pentru postul de la naţională, iar Aurel Ţicleanu a clarificat cum se va alege între aceştia.

Membru în Comisia Tehnică a FRF, fostul internaţional român a explicat că federaţia nu are un favorit şi că antrenorul ales va fi cel ce se prezintă cel mai promiţător la negocieri.

Cum se va alege noul selecţioner dacă toţi cinci ”finaliştii” vor dori să vină la naţională

Văd ca nişte mişcări normale. Cei doi (n.r. Burleanu şi Stoichiţă) au apropabarea atât a Comisiei Tehnice, cât şi a Comitetului Executiv să înceapă astfel de discuţii cu toţi 'finaliştii' şi la sfârşit să strângă toate aceste date şi să ia o decizie.

Cam aceasta ar fi explicaţia pentru discuţiile pe care le au, unele telefonice, unele faţă în faţă. Cam aşa vedem noi lucrurile, cei care am fost în interior şi care i-am împuternicit să aibă discuţii cu aceste nume importante, zic eu, ale fotbalului românesc.

(n.r. dacă toţi cinci vor la naţională, cum se alege?) Există această posibilitate şi este una fericită, mai există posibilitatea ca unii să decline dintr-un motiv sau altul.

Au fost astfel de situaţii, nu neapărat secrete, dar la care presa nu a avut acces ca informaţii. Dar unii dintre ei au declinat faptul că s-au întâlnit, că ar fi discutat, lucru pe care nu l-am inţeles.

Mulţi, la modul declarativ, au spus că 'pentru echipa naţională aş veni şi pe jos', în momentul în care au fost în situaţia de nu s-a realizat.

De data aceasta conducerea FRF şi-a propus să facă vizibile toate aceste discuţii şi cred că e mai bine aşa, să ştie toată lumea.

Deci nu este o ordine a importanţei sau a valorii, există discuţii în care cei cu care se discută îşi arată sau nu disponibilitatea, sau în ce masură îşi arată disponibilitatea”, a declarat Aurel Ţicleanu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: aurel ţicleanu 

viewscnt
Articole similare