Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va aborda Luciano Spalletti duelul cu AC Milan fără Victor Osimhen: ”Asta e competiţia campionilor şi noi avem mulţi campioni”

Cum va aborda Luciano Spalletti duelul cu AC Milan fără Victor Osimhen: ”Asta e competiţia campionilor şi noi avem mulţi campioni”
Comentarii

În prefaţa turului cu AC Milan, Luciano Spalletti (64 de ani) a vorbit despre absenţa lui Victor Osimhen (24 de ani), golgheterul lui Napoli.

AC Milan şi Napoli se vor duela în sferturile de finală din Champions League. Meciul tur are loc pe San Siro, astăzi, de la ora 22:00, pe Orange Sport 3.

În conferinţa de presă premergătoare meciului, pe lângă dialogul de la distanţă cu Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, Luciano Spalletti a vorbit şi despre absenţa lui Victor Osimhen.

Atacantul nigerian este, de departe, cel mai bun marcator al lui Napoli în acest sezon, dar nu va putea fi indisponibil pentru meciul de pe San Siro.

Napoletanii au încercat până în ultima clipă să îl recupereze pe Osimhen, dar problemela sale fizice nu au dispărut, astfel că au decis să nu-l forţeze, pentru a-l avea apt măcar pentru returul de pe Stadio ”Diego Armando”.

Cel mai probabil, Victor Osimhen va fi înlocuit în avanposturi Giacomo Raspadori, atacantul italian ajuns în vara trecută de la Sassuolo.

”Asta e competiţia campionilor, iar campionii nu plâng unii pentru ceilalţi. Şi noi avem mulţi campioni şi ştiu că vor face totul să fie mai buni decât Milan, chiar dacă va fi o partidă dificilă.

Echipa noastră a câştigat câteva meciuri importante fără Osimhen şi ăsta e motivul pentru care oricine intră pe teren trebuie să aibă încredere în antrenor şi în colegi”, a declarat Spalletti, potrivit Tuttomercatoweb.

Cotat la 100 de milioane de euro, Victor Osimhen a jucat 29 de meciuri în acest sezon la Napoli, reuşind 25 de goluri şi cinci pase decisive.

Nigerianul a ajuns în Italia în 2020, după ce napoletanii au plătit până la 75 de milioane de euro francezilor de la Lille.

Afla mai multe despre: champions leaguenapolispalletti 

viewscnt
Articole similare