Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cutremur” la Barcelona! Mateu Alemany, omul responsabil cu transferurile, şi-a anunţat plecare de pe Camp Nou

”Cutremur” la Barcelona! Mateu Alemany, omul responsabil cu transferurile, şi-a anunţat plecare de pe Camp Nou

Fotbal

Comentarii

Schimbări surprinzătoare au loc, în aceste zile, în structura de conducere a celor de la Barcelona.

Clubul ”blaugrana” a anunţat, marţi seară, despărţirea de directorul sportiv al echipei, practic omul care dădea ”undă verde” la transferuri, Mateu Alemany.

Adio, dar rămân cu tine!

Acesta mai avea contract cu Barcelona până în vara lui 2024, însă cele două părţi au luat decizia de încheiere a înţelegerii încă de la finalul acestui sezon.

Pe 30 iunie, Mateu Alemany îşi va încheia perioada petrecută la club pentru a se alătura unei noi provocări profesionale. În ciuda faptului că era legat contractual de FC Barcelona până în 2024, Alemany i-a transmis lui Laporta ce are de gând să facă, dar în acelaşi timp i-a dat asigurări că se va ocupa de transferurile din vara lui 2022.

Aşadar, deşi va părăsi oficial clubul la 1 iulie, Mateu Alemany s-a angajat să finalizeze campania de transferuri a primei echipe din această vară, chiar dacă aceasta ar necesita discuţii până în ultimele zile ale ferestrei.

Barcelona va anunţa în scurt timp schimbări în structura executivă a clubului, odată cu plecarea lui Mateu Alemany”, se arată, printre alte, în comunicatul oferit de Barcelona, marţi seara.

Potrivit as.com, Mateu Alemany îşi va continua cariera la Aston Villa, acolo unde ar putea să-l urmeze un alt nume important al Barcelonei, Jordi Cruyff.

Se pare că motivele pentru care Alemany a decis să facă această schimbare sunt mai multe: salariul foarte mare propus de Villa, faptul că nu a fost convins de o revenire a lui Lionel Messi, dar şi divergenţele avute cu Joan Laporta din trecut, care s-au adunat de-a lungul timpului.

Revine Messi la Barcelona?

Rămâne de văzut dacă ultimele schimbări produse în structura de conducere a Barcelonei va afecta posibila revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou.

Argentinianul a tot refuzat prelungirea contractului cu PSG, iar ultimul gest i-a convins pe francezi că oricum nu ar mai merita să rămână la Paris.

Fotbalistul a fugit în Arabia Saudită fără acordul clubului şi s-a ales cu o suspendare de două săptămâni

Afla mai multe despre: mateu alemanybarcelona 

viewscnt
Articole similare