Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, OUT de la PSG: "Ruptura e definitivă". După ce l-au suspendat, parizienii nici nu-i mai prelungesc contractul starului argentinian

Messi, OUT de la PSG: "Ruptura e definitivă". După ce l-au suspendat, parizienii nici nu-i mai prelungesc contractul starului argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Paris Saint-Germain îi nu va prelungi contractul starului argentinian Lionel Messi, scrie publicaţia L'Equipe.

Deplasarea lui Lionel Messi în Arabia Saudită, fără să anunţe clubul Paris Saint-Germain, nu le-a picat bine conducătorilor parizieni, astel încât s-a luat decizia de a nu-i prelungi contractul starului din Argentina.

Oficialii campioanei Franţei aveau deja intenţia de a încheia colaborarea cu Messi, însă anturajul argentinianului a continuat să insiste că dorinţa de a prelungi contractul a venit de la cele mai înalte niveluri ale clubului, notează sursa citată.

Astfel, opţiunea pentru un sezon în plus la contractul care expiră în iunie nu va fi activată.

"Ruptura este definitivă" , a notat L'Equipe.

Messi a plecat, luni, în Arabia Saudită, pentru a onora un contract de sponsorizare, fără să anunţe clubul. Decizia a dus la o suspendare de două săptămâni fără salariu şi fără antrenament pentru fostul jucător al Barcelonei.

Prin urmare, septuplul câştigător al Balonului de Aur va fi absent la următoarele două partide, împotriva lui Troyes şi Ajaccio. Atacantul va fi disponibil pentru ultimele trei partide ale sezonului.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare