Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţia pe gazon a lui Rareş Pop la finalul meciului a provocat stupoare: "Nu se poate aşa ceva". Care e diagnosticul de la faţa locului

Apariţia pe gazon a lui Rareş Pop la finalul meciului a provocat stupoare: "Nu se poate aşa ceva". Care e diagnosticul de la faţa locului

UTA

Comentarii

Momentul dramatic al meciului UTA - Hermannstadt, scor 1-0, a avut loc în minutul 71, când lui Rareş Pop (17 ani) i s-a făcut rău şi a picat pe gazon. La finalul partidei, atacantul gazdelor a revenit pe gazon în stare bună, dar cele petrecute după intervenţia medicilor au fost criticate de Florin Lovin şi Bogdan Cosmescu.

Primele imagini cu Rareş Pop după finalul celor 90 de minute. "Nu se poate. Îţi trebuie investigaţii"

UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii. Însă, gazdele au stat cu griji pe final, când lui Rareş Pop i s-a făcut rău şi a picat din senin pe gazon. 

Jucătorii de la UTA Arad au făcut paravan pentru spectatori şi camerele video, iar pe gazon a fost adusă şi ambulanţa.

După câteva minute, Rareş Pop a fost pus pe targă şi urcat în ambulanţă pentru îngrijiri medicale. Meciul s-a reluat în minutul 77.

Din primele informaţii, Rareş Pop a avut o cădere de calciu, iar la finalul celor 90 de minute chiar a apărut pe gazon, fiind îmbrăţişat de colegi şi de antrenorul Mircea Rednic. 

Însă, momentul a provocat stupoare la Sport Report, pe Orange Sport 1. Fostul fotbalist, Florin Lovin, şi comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, au susţinut că nu e normal ca Rareş Pop să nu fie transportat la spital, întrucât atacantul nu ar fi la primul episod de acest fel. 

  • Florin Lovin: Mă mir că a venit, pentru că la căderi de calciu... Trebuie să stai în spital. Cred că l-a întors ambulanţa din drum <<Te simţi bine? Da?>> Nu se poate. Îţi trebuie investigaţii. 
  • Bogdan Cosmescu: Dacă s-a întâmplat şi săptămâna trecută, nu e normal. 
  • Florin Lovin: Bine că e ok. Îi mulţumim lui Dumnezeu. Nu sunt lucruri cu care să te joci, nu ai cum să ai un episod de asta şi să nu rămâi o seară în spital şi să nu faci investigaţii. 
  • Dan Udrea: Am o informaţie. Primul diagnostic: cădere de calciu. De aceea cei de pe ambulanţă au zis că nu e nevoie de spital şi că poate fi tratat acolo, pe margine. 
  • Bogdan Cosmescu: E normal să ţi se facă non stop şi să ai nevoie de ambulanţă? 

VIDEO | Imagini cu momentul în care Rareş Pop a picat pe gazon

Afla mai multe despre: rares popdiagnostic rares popinformatii rares poprares pop utaprobleme medicale rares poputa hermannstadt 

viewscnt
Articole similare