Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo sau Oţelul? Zarurile au fost aruncate în Liga 2: ”Sper să fie a doua echipă promovată. Au fani senzaţionali” | EXCLUSIV

Dinamo sau Oţelul? Zarurile au fost aruncate în Liga 2: ”Sper să fie a doua echipă promovată. Au fani senzaţionali” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi a revenit în Superligă! Formaţia din Copou a trecut cu uşurinţă de rivalii de la Oţelul Galaţi în derby-ul Moldovei şi a reuşit să promoveze în primul eşalon. Această performanţă a fost lăudată şi de Florin Lovin (41 de ani).

Poli Iaşi a învins-o pe rivala Oţelul Galaţi, pe teren propriu, scor 2-0, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului din Liga 2.

Poli Iaşi nu a avut probleme în derby-ul Moldovei cu Oţelul Galaţi. 

Gazdele au deschis scorul însă destul de târziu, în minutul 45+1, prin Alin Roman. 

În partea secundă, Harrison a reuşit să majoreze scorul la 2-0, înscriind în minutul 58.

Dinamo sau Oţelul? Zarurile au fost aruncate în Liga 2: ”Sper să fie a doua echipă promovată. Au fani senzaţionali” | EXCLUSIV

Astfel, datorită acestei victorii, Poli Iaşi a promovat în Superligă, cu patru etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 2.

Gruparea din Copou se întoarce în prima divizie cu mult entuziasm şi ambiţie, cu toate că va avea o misiune extrem de dificilă în următorul sezon.

La finalul meciului, cei doi antrenori, Leo Grozavu, respectiv Dorinel Munteanu, au reacţionat şi au avut discursuri diferite.

Iar în studioul Orange Sport, invitat a fost Florin Lovin, care a salutat şi el performanţa reuşită de ieşeni, subliniind faptul că promovarea acestora în prima ligă este un pe deplin meritată.

Totodată, acesta şi-ar dori ca cea de-a doua echipă care va promova să fie Oţelul Galaţi, echipă la care a jucat în 2014.

”Când a venit Şfaiţer, e un om foarte serios, e artizanul proiectului de la Botoşani, cu el s-a promovat.

Face treabă şi la Iaşi. L-a adus pe Grozavu. E clar că fiecare preşedinte are un antrenor preferat. 

E o bucurie că vedem din ce în ce mai multe echipe cu fani. Sperăm să o vedem şi pe Oţelul. Acum să vedem.

Din punctul meu de vedere, Oţelul e o echipă cu fani senzaţionali. Am şi jucat acolo. Sper să fie a doua echipă promovată.

Când vorbim de proiecte, trebuie să începem cu baza, adică infrastructura”, a declarat Lovin, la Orange Sport.

În clasament, Poli Iaşi ocupă primul loc al play-off-ului Ligii 2, cu 52 de puncte. Oţelul Galaţi are 45 de puncte şi este pe locul al treilea.

Pe locurile de baraj se află Dinamo Bucureşti (39 de puncte) şi Gloria Buzău (38 de puncte).

CSA Steaua Bucureşti, ocupanta locului al doilea, cu 48 de puncte, nu are drept de promovare în Superligă.

Afla mai multe despre: otelulliga 2lovin 

viewscnt
Articole similare