Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga se ţine de cuvânt! Soarta lui Dan Petrescu a fost decisă, cu CFR Cluj în cădere liberă: "Patronul mi-a spus foarte clar"

Nelu Varga se ţine de cuvânt! Soarta lui Dan Petrescu a fost decisă, cu CFR Cluj în cădere liberă: "Patronul mi-a spus foarte clar"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut din turaţii, la mijlocul play-off-ului Superligii, dar ultimele două rezultate din campionat n-au influenţa decizia luată de Nelu Varga în privinţa lui Dan Petrescu.

La CFR Cluj se ştie ce se va întâmpla cu Dan Petrescu după finalul sezonului

CFR Cluj riscă să piardă titlul în Superligă, după ce ani la rând a dominat campionatul. După 0-1 cu Farul şi 1-3 cu Rapid Bucureşti, preşedintele Cristi Balaj a făcut un pas în faţă şi a anunţat că postul lui Dan Petrescu e securizat. 

Acţionarul Nelu Varga are de gând să-i ofere prelungirea contractului pe mulţi ani, aşa cum a anunţat în trecut. 

"Ne dorim ca Dan Petrescu să prelungească, patronul şi-a exprimat dorinţa. Nu am vorbit cu domnul Varga aseară. E mult schimbat şi are înţelepciunea de a nu discuta la nervi, la supărare.

Rămâne de văzut, în funcţie de locul pe care îl vom ocupa în clasament la finalul anului, bugetul va fi construit pe măsură şi sper ca să fim mai buni anul viitor decât suntem în acest moment.

Patronul mi-a spus foarte clar înaintea meciului cu Rapid că doreşte să continue cu Dan Petrescu", a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Dan Petrescu, după Rapid Bucureşti - CFR Cluj 3-1

"Suntem foarte supăraţi, am început meciul de la 0-2. Nu înţelegeam cum la pauză era 1-3, când numai noi jucam. Apărarea a fost în prima repriză de cascadorii râsului. Ne lipsesc cei trei căpitani ştiam că aşa va fi. Am făcut schimbări ca să fac schimbări. Este o perioadă grea, scorul nu reflectă realitatea din teren.  

Noi suntem pe locul 3, cei de pe primele două locuri au şanse. Eu nu voi ceda. Până când matematic se poate, nu voi dormi nopţile, voi încerca să găsesc soluţii. Eu mai am contract încă un an, nu pot să plec de capul meu, dar acum suntem la cald, nu are rost să discutăm", a declarat Dan Petrescu, după ultima înfrângere din Superligă. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare