Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţia lui Gigi Becali pentru finalul sezonului: arbitri străini cu CFR şi Farul: ”Fac cerere la Parlament şi Guvern. Vine unul din Grecia şi ne batjocoreşte?”

Revoluţia lui Gigi Becali pentru finalul sezonului: arbitri străini cu CFR şi Farul: ”Fac cerere la Parlament şi Guvern. Vine unul din Grecia şi ne batjocoreşte?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Kyros Vassaras, preşedintele CCA, şi a anunţat că vrea arbitri străini la ”finalele” cu CFR şi Farul.

FCSB a obţinut o victorie crucială cu Universitatea Craiova, scor 2-1, şi a intrat iar în lupta la titlu, mai ales după paşii greşiţi făcuţi de rivalele Farul şi CFR.

După acest meci, Gigi Becali a acordat un amplu interviu în care a abordat mai multe subiecte, iar unul care a ţinut capul de afiş a fost cel legat de arbitrajele din fotbalul românesc.

Revoluţia lui Gigi Becali pentru finalul sezonului: arbitri străini cu CFR şi Farul: ”Fac cerere la Parlament şi Guvern”. A continuat tirada la adresa lui Vassaras

Ca urmare, omul de afaceri a avut un discurs acid la adresa lui Kyros Vassaras, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), şi a lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Printre reproşurile aduse celor doi, Gigi Becali a anunţat că vrea arbitri străini la meciurile decisive ale FCSB-ului cu CFR Cluj şi Farul Constanţa.

”Asta nu se poate. I-am spus lui Meme Stoica, să facă cererea pentru arbitri străini şi cu CFR Cluj şi cu Farul. Rămâneţi voi cu Vassaras şi să vă spălaţi pe cap cu Vasssaras.

El e stăpânul fotbalului? Dacă noi vrem arbitrii străini, care e problema ta? Fac manifestaţie. Fac cerere la Parlament şi Guvern. Vine un străin şi îşi bate joc de noi. Este chestiune de o naţiune aici. 

Aici nu este vorba de fotbal, ci de demnitatea unei naţiuni. Că suntem de trei ori mai mulţi decât grecii. Vine unul din Grecia şi ne batjocoreşte? Asta nu se poate. Nu o las aşa, chiar dacă ies din fotbal. 

Nu vine un străin şi ne batjocoreşte în halul ăsta, cum a făcut el. O să fac cerere la Parlament, la Guvern, peste tot. Scriu acolo să se ia atitudine în Parlamentul României.

Suntem ultimele zdrenţe ale globului? Nici în Africa nu se poate aşa ceva. Ceea ce face el este o batjocură a unei naţiuni”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvassaras 

viewscnt
Articole similare