Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu acuză jocuri de culise în play-off-ul Ligii 2: ”A zis că vrea să intre braţ la braţ cu Dinamo în Liga 1”

Dorinel Munteanu acuză jocuri de culise în play-off-ul Ligii 2: ”A zis că vrea să intre braţ la braţ cu Dinamo în Liga 1”

Liga 2

Comentarii

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (54 de ani), a tras concluziile după eşecul de pe terenul formaţiei Poli Iaşi, iar la capătul meciului a acuzat jocuri de culise din partea rivalilor moldoveni.

Oţelul Galaţi a pierdut derby-ul Moldovei cu Poli Iaşi, scor 0-2, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului din Liga 2.

Poli Iaşi nu a avut probleme în meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.

Gazdele au deschis scorul însă destul de târziu, în minutul 45+1, prin Alin Roman.

În partea secundă, Harrison a reuşit să majoreze scorul la 2-0, înscriind în minutul 58.

Concluziile lui Dorinel Munteanu după Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 2-0: ”Să fiţi atenţi cum va juca Iaşiul de acum încolo”

La finalul meciului, Dorinel Munteanu a felicitat-o pe Poli pentru promovarea în Superligă, dar acuză jocuri de culise la gruparea din Copou.

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi a făcut insinuări provocatoare la adresa lui Poli Iaşi, subliniind faptul că aceasta va face jocuri pentru Dinamo.

Dorinel Munteanu consideră că cel care doreşte asta din partea Iaşiului este chiar Cornel Şfaiţer, pe fondul afirmaţiilor făcute recent de preşedintele formaţiei din Copou, că ar avea o oarecare afinitate pentru formaţia condusă de Ovidiu Burcă.

Totodată, ”Neamţul” a avut reproşuri şi pentru atitudinea manifestată de suporterii ieşeni.

”La început nici n-am vrut să intervin la interviu, nu mi s-a părut normal ca la Dej să nu vină nimeni să îmi ia un interviu, după victorie, iar astăzi să fiu chemat.

A fost un derby al Moldovei. Felicit Iaşiul pentru victorie şi promovarea în Superligă. Tot timpul echipele dintr-o zonă foarte apropiată au fost rivale.

Dar să fiţi atenţi cum va juca Iaşiul de acum încolo. Patronul echipei, sau ce e domnul Şfaiţer, a declarat că vrea să intre braţ la braţ cu Dinamo în Liga 1.

Să vedem cum va juca Iaşi celelalte meciuri rămase. Vreau ca domnul Şfaiţer să spună cum va juca. În rest, îi felicit, bravo lor că au promovat.

Am trăit cea mai mare umilinţă din ultimii 10 ani, nu că am pierdut, ci atitudinea spectatorilor. A lăsat de dorit! Acele declaraţii au fost doar un răspuns pentru ei.

(n.r. că Leo Grozavu o vrea pe Oţelul în prima ligă) Să dea Dumnezeu să fie aşa. Mi-aş dori să aibă Leo dreptate, dar nu el conduce”, a declarat Munteanu, după meci.

În clasamentul Ligii 2, Poli Iaşi ocupă primul loc al play-off cu 52 de puncte, iar Oţelul Galaţi are 45 de puncte şi este pe locul al treilea.

Pe locurile de baraj se află Dinamo, cu 39 de puncte, şi Gloria Buzău, cu 38 de puncte.

CSA Steaua Bucureşti, ocupanta locului al doilea, cu 48 de puncte, nu are drept de promovare în Superligă.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galatiliga 2 

viewscnt
Articole similare