Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu le-a răspuns fanilor nemulţumiţi. ”Să nu uite că sunt suporterii Oţelului, nu ai lui Real Madrid”

Dorinel Munteanu le-a răspuns fanilor nemulţumiţi. ”Să nu uite că sunt suporterii Oţelului, nu ai lui Real Madrid”

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a fost dur cu fanii Oţelului, după meciul din campionat câştigat de gălăţeni pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 1-0.

Publicul gălăţean a acuzat jocul defensiv al echipei favorite, fapt ce l-a scos din sărite pe ”neamţ”. Dorinel Munteanu le-a reamintit suporterilor că, echipa este pe locul trei în liga secundă şi poate promova de pe această poziţie la finalul sezonului, în cazul în care CSA Steaua nu va primi drept de promovare.

Să nu uite că sunt suporterii Oţelului, nu ai lui Real Madrid”

”Sunt oameni şi oameni, care au pretenţii mai mici sau mai mari, referindu-mă strict la ceea ce s-a întâmplat după meciul nostru cu Buzăul, când reacţia mea la interviul de după joc a fost ca suporterii să ne încurajeze echipa.

Vreau să fiu foarte bine înţeles, nu am criticat suporterii noştri niciodată. Am spus că trebuie să susţină echipa în momente grele. (...) Sigur, mai sunt printre suporterii noştri unii care de la începutul jocului sunt nemulţumiţi. Asta chiar nu înţeleg.

Le-am spus ceea ce am gândit în momentul respectiv, că trebuie să încurajeze echipa şi, dacă sunt suporteri adevăraţi, să nu uite că sunt suporterii Oţelului Galaţi, nu sunt suporterii Barcelonei sau Real Madrid sau ai altor echipe mari din Europa.

Noi jucăm cum putem noi, ca să readucem Oţelul pe prima scenă fotbalistică, cu greutăţile noastre, cu problemele noastre, aşa că, chiar dacă vin aceşti suporteri care sunt nemulţumiţi, sunt bine primiţi, dar pe moment, am reacţionat şi eu poate mai puţin ortodox. Îmi doresc foarte mult ca echipa asta să-şi realizeze obiectivul.

Să ştie toată lumea că nu am fost niciodată împotriva suporterilor sau oamenilor care vin la stadion, sau a galeriei. Dimpotrivă, am făcut tot ceea ce este posibil ca, prin rezultate, să umplem stadionul. Şi asta cred că se vede foarte clar", a declarat Dorinel Muntenu.

în următorul meci de campionat, Oţelul se va deplasa pe terenul Unirii Dej, pe 21 aprilie de la ora 17:30. Meciul va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelul 

viewscnt
Articole similare