Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maşina lui Mihai Rotaru, implicată într-un accident rutier în Craiova! Poliţia anunţă: "Nu ar fi acordat prioritate unui moped condus de un minor de 17 ani"

Maşina lui Mihai Rotaru, implicată într-un accident rutier în Craiova! Poliţia anunţă: "Nu ar fi acordat prioritate unui moped condus de un minor de 17 ani"

Superliga

Comentarii

Maşina acţionarului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a fost implicată într-un accident rutier pe bulevardul din apropierea stadionului "Ion Oblemenco". Se pare că la volanul autovehiculului se afla şoferul afaceristului, care nu i-a acordat prioritate unui motociclist minor.

Şoferul maşinii lui Mihai Rotaru a produs un accident în apropierea stadionului din Craiova

La câteva zile distanţă de la înfrângerea cu FCSB, Mihai Rotaru a mai primit o veste rea. 

Conform As.ro, maşina acţionarului a fost implicată într-un accident rutier produs de şofeul lui Mihai Rotaru. Nu este clar dacă afaceristul se afla, de asemenea, în vehicul. 

Conform poliţiei, motociclistul care circula regulamentul şi care s-a izbit de maşină este minor şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. 

"În seara zilei de 02 mai a.c., 18.32, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bld. Ilie Balaci, din municipiul Craiova.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism la ieşirea din curtea unei societăţi comerciale către bld. Ilie Balaci, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped condus de un minor de 17 ani, din comuna Bucovăţ, care circula pe bld Ilie Balaci, fiind lovit de acesta din urmă.

În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultat fiind negativ, conducătorul mopedului neputând fi testat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul" se arată în comunicatul Poliţiei.

Afla mai multe despre: masina mihai rotarumihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare