Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la Real: Ancelotti, OUT după umilinţa cu Barca! Perez a ales noul antrenor

Cutremur la Real: Ancelotti, OUT după umilinţa cu Barca! Perez a ales noul antrenor

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez pregăteşte un cutremur la Real Madrid. Carlo Ancelotti e out de pe "Santiago Bernabeu" după uminţa cu Barcelona din El Clasico (4-0) şi Perez ales deja noul antrenor, cu care pregăteşte un proiect pe termen lung.

Florentino Perez e gata să declanşeze un cutremur la Real Madrid şi să-l dea afară pe Carlo Ancelotti, umilinţa din El Clasico, 0-4 cu Barcelona chiar pe "Santiago Bernabeu" fiindu-i fatală antrenorului din Italia. Mai mult, se pare că Florentino Perez a ales deja noul antrenor pentru un proiect pe termen lung.

Cutremur la Real: Ancelotti, OUT după umilinţa cu Barca! Perez a ales noul antrenor

Real Madrid stă pe un butoi cu pulbere după umilinţa cu Barcelona, 0-4 în El Clasico pe "Bernabeu". Florentino Perez e gata să declanşeze un cutremur, orgoliul fiindu-i rănit. Carlo Ancelotti e out de la Real Madrid, iar preşedintele clubului blanco a ales deja noul antrenor, Julian Nagelsmann, căruia i-a propus un proiect pe termen lung.

Florentino Perez îl place foarte mult pe Julian Nagelsmann, pe care a pus ochii încă de când antrenorul german o pregătea pe Hoffenheim. Acum, Nalgesmann e la Bayern, dar Florentino Perez nu renunţă la visul său. Julian Nagelsmann l-a refuzat, atunci, pe Florentino Perez pe motiv că nu se simte pregătit pentru un asemnea pas.

Acum, se pare că alesul lui Florentino Perez e tot Julian Nagelsmann, căruia omul cu banii de pe "Bernabeu" e gata să-i încredinţeze echipa pentru un proiect pe termen lung.

Dacă ar accepta să antreneze pe Real Madrid, Julian Nalgesmann (34 de ani) ar găsi în curtea echipei spaniole câţiva puşti-minune cu care să lucreze aşa cum îi place, fiind apropiat de vârsta lor. Vinicius Junior, Rodrygo, Federico Valverde, Eder Militao, Eduardo Camavinga şi, "cireaşa de pe tort", Kylian Mbappe.

Carlo Ancelotti a preluat-o din nou pe Real Madrid în vara lui 2021 şi a semnat până în 2024. "Don Carlo" a pregătit formaţia blanco între 2013 şi 2015.

Afla mai multe despre: florentino perez nagelsmann real madridreal madrid nalgesmann florentino perezflorentino perez antrenor real madrid 

viewscnt
Articole similare