Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvintele unui titular de la FCSB l-au revoltat pe Cosmescu: "M-a uluit, să fii sănătos. Vi se pare normală declaraţia lui?"

Cuvintele unui titular de la FCSB l-au revoltat pe Cosmescu: "M-a uluit, să fii sănătos. Vi se pare normală declaraţia lui?"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, şi comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, şi-au spus părerea, după ce au auzit pretenţia cu care un titular de la FCSB a ieşit în public.

Bogdan Cosmescu, revoltat după ce l-a ascultat pe un titular de la FCSB: "Când Gigi Becali îţi plăteşte la zi banii, atunci e ok"

Continuă situaţia incertă a lui Risto Radunovic, care în această perioadă este plecat la naţionala Muntenegrului. În urmă cu câteva zile, Radunovic a anunţat că poate pleca de la FCSB, nemulţumit că nu are o propunere de prelungire, care să fie şi pe placul său. 

Imediat, MM Stoica a spus că FCSB este pregătită să-i ofere lui Radunovic un contract, în anumite condiţii. Conducătorul de la FCSB i-a amintit, totuşi, că Gigi Becali nu măreşte din punct de vedere financiare orice contract în derulare, iar reacţii despre subiect continuă să apară.

Bogdan Cosmescu s-a arătat indignat de felul în care fundaşul stânga titular de la FCSB şi-a spus dorinţa, deşi contractul actual îi expiră în iarnă. 

"Vi se pare normală declaraţia lui Radunovic? M-a uluit! Eşti nemulţumit că nu ţi se măreşte leafa. Păi, nu ţi se măreşte că aşa ai semnat contractul. Să fii sănătos! Când te accidentezi şi Gigi Becali îţi plăteşte la zi banii, te operează, te ţine, e ok. Acum, că ai jucat un pic mai bine şi nu ai concurenţă pe partea stângă, tu eşti nervos că nu ţi se măreşte leafa", a spus comentatorul Orange Sport. 

Cuvântul a fost luat de Basarab Panduru, iar expertul Orange Sport şi-a adus aminte că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a pus ochii pe Kiki, fundaşul campioanei Farul Constanţa. 

"El e supărat că vede că ceilalţi jucători cu contract primesc o leafă mai mare. Atunci el zice <<Dacă nu-mi dai, nu mai ai nevoie de mine>>. El, Gigi, parcă a pus ochii pe Kiki, nu? Parcă îi plăcea de Kiki. Atunci înţelegem de ce. Radunovic e bun, dar îmi place şi Kiki", a spus Panduru. 

  • 130 de meciuri, 5 goluri şi 13 pase decisive sunt cifrele lui Risto Radunovic de când a ajuns la FCSB, în 2021. 

 

Afla mai multe despre: bogdan cosmescubogdan cosmescu risto radunovicristo radunovic fcsbgigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare