Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da". Răsturnare de situaţie: a semnat cu FCSB, cu o clauză secretă în contract | EXCLUSIV

"Da". Răsturnare de situaţie: a semnat cu FCSB, cu o clauză secretă în contract | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Răsturnare de situaţie la FCSB după un anunţ făcut de Gigi Becali, vineri, după eliminarea din Europa suferită în faţa danezilor de la Nordsjaelland. Unul dintre jucătorii anunţaţi de Becali plecat de la FCSB, pleca oricum de la echipă.

Este vorba despre Valentin Creţu (34 de ani), fundaşul dreapta care şi-a prelungit contractul în această vară, pe ultima sută de metri, deşi era anunţat ca şi plecat liber de contract. Acum, după eliminarea din Conference League, Gigi Becali a anunţat că fundaşul va pleca.

Clauza neştiută din contractul semnat de Valentin Creţu cu FCSB

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat că FCSB se va despărţi de FCSB şi a dezvăluit că, în momentul în care şi-a pus semnătura pe un nou contract, Creţu a semnat cu o clauză neştiută trecută în noua înţelegere parafată cu "roş-albaştri".

Mihai Stoica a dezvăluit că Valentin Creţu s-a înţeles cu Gigi Becali să plece oricum de la FCSB, chiar dacă şi-a prelungit contractul, în cazul în care echipa va fi eliminată din preliminariile Conference League şi va tăia o competiţie de pe lista celor în care este implicată.

Mihai Stoica a confirmat plecarea lui Valentin Creţu

 

Astfel, Valentin Creţu ar fi plecat oricum de la FCSB după meciul cu Nordsjaelland.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB e convins că FCSB nu va suferi din cauza plecărilor lui Andrei Cordea, Valentin Creţu şi Valentin Gheorghe, deoarece sunt posturi pe care echipa are "inflaţie".

"Da, pleacă. Nu devine lotul subţire, deloc. (n.r. - despre Creţu) Aşa am înţeles, că i-a spus lui Vali că pleacă! A fost o înţelegere, că va fi în lot cât suntem în Europa. Nu e lotul subţire, pleacă jucători unde aveam inflaţie pe post", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Cordea va pleca în Arabia Saudită, la Al Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi, Valentin Gheorghe este dorit de UTA, Petrolul şi U Cluj. Rămâne de văzut, însă, unde va ajunge Valentin Creţu după despărţirea de echipa "roş-albastră".

La FCSB din 2019, Valentin Creţu a strâns 125 de meciuri şi opt pase decisive.

Afla mai multe despre: valentin cretu clauza fcsbfcsb valentin cretuvalentin cretu plecare fcsbvalentin cretu fcsbfcsb plecare valentin cretu 

viewscnt
Articole similare