Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dezamăgit, Becali taie în carne vie: OUT de la FCSB după meciul cu ŢSKA 1948! Renunţă la un fotbalist

BREAKING | Dezamăgit, Becali taie în carne vie: OUT de la FCSB după meciul cu ŢSKA 1948! Renunţă la un fotbalist

FCSB

Comentarii

Calificarea cu emoţii a FCSB în turul 3 preliminar din Conference League îi este fatală unui fotbalist din lotul "roş-albaştrilor". Evoluţia din meciul contra bulgarilor de la ŢSKA 1948 l-a dezamăgit pe Gigi Becali, care vrea să renunţe la el.

Fotbalistul care e out din echipa FCSB este Valentin Creţu (34 de ani), fundaşul lateral dreapta al FCSB din partida contra bulgarilor (4-2 la general, după 3-2 pe Arcul de Triumf). Apărătorul l-a dezamăgit pe Gigi Becali după ce a primit o nouă şansă să demonstreze că are calitate de FCSB.

Gigi Becali taie în carne vie: Valentin Creţu, OUT de la FCSB!

Valentin Creţu va fi tras pe linie moartă de FCSB, scrie spotmedia.ro, care anunţă că acesta nu va mai juca până la finalul sezonului, doar la nevoie, până când îi expiră contractul şi va trebuie să plece de la echipa "roş-albastră". 

Gigi Becali i-a acordat o şansă lui Valentin Creţu în meciul cu ŢSKA 1948 Sofia de la Bucureşti, însă evoluţia echipei şi a sa l-au convins pe omul de afaceri din Pipera că acesta nu merită să mai îmbrace tricoul echipei pe care o patronează şi vrea să renunţe la fundaş.

Creţu tocmai revenise în echipa de start la FCSB după câteva luni de absenţă, însă nu a profitat de şansa pe care a avut-o. În echipa de start, cel puţin la meciurile din campionat, va reveni pe postul de fundaş dreapta Alexandru Pantea (20 de ani), un fotbalist de mare viitor crescut în academia "roş-albaştrilor".

Rămâne de văzut dacă Pantea va evolua şi în meciurile europene cu Nordsjaelland, având în vedere că în primul meci cu ŢSKA 1948, din deplasare, Ovidiu Popescu a fost folosit pe postul de fundaş dreapta.

La FCSB din august 2019, Valentin Creţu a strâns 128 de meciuri şi opt pase de gol, dar şi un trofeu în palmares: Cupa României în 2020.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb gigi becali valentin cretufcsb valentin cretuvalentin cretu gigi becalivalentin cretu fcsb 

viewscnt
Articole similare