Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă mi s-ar propune acum să vin la Rapid?”. Dani Coman a fost la meciul din Giuleşti. Răspunsul dat pe loc

”Dacă mi s-ar propune acum să vin la Rapid?”. Dani Coman a fost la meciul din Giuleşti. Răspunsul dat pe loc

Rapid

Comentarii

Dani Coman (45 ani) a văzut-o la lucru pe Rapid cu Sepsi, iar la finalul partidei a fost chestionat cu privire la o posibilă venire la clubul din Giuleşti.

Rapid a pierdut şi cu Sepsi, pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a patra din play-off-ul Superligii României. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 90+5. 

La finalul meciului, a început nebunia din Giuleşti. Suporterii şi-au descărcat furia asupra antrenorului Cristiano Bergodi, Dan Şucu a făcut o afirmaţie misterioasă, iar tehnicianul italian a izbucnit la conferinţa de presă.

Cerut înapoi în Giuleşti, Dani Coman a oferit un răspuns categoric

Dar la partida de lângă Podul Grant a fost şi Dani Coman, cel care şi-a dat demisia recent din postul de preşedinte al clubului FC Hermannstadt. Acum, liber de contract, fostul portar giuleştean a vorbit despre o posibilă angajare în conducerea Rapidului.

”Dacă mi s-ar propune acum să vin la Rapid şi să plece Daniel Niculae nu aş face-o, indiferent de cât de mult ţin eu la Rapid”, a declarat Coman, după meci.

De asemenea, Dani Coman a comentat şi cele întâmplate la Rapid - Sepsi 0-1.

”Un meci neplăcut pentru rapidişti. De rezultat, ce să mai vorbim. Nu ştiu ce se întâmplă cu Rapid şi nici nu sunt în măsură să vorbesc, pentru că nu ar fi corect faţă de cei din conducere. Vom vedea meciul următor dacă a fost o întâmplare.

Ce-i drept, e o frustrare să pierzi când joci acasă şi tot stadionul cântă pentru tine. Numai în sufletul lor să nu fii. Ştiu ce înseamnă să munceşti zi de zi şi să nu-ţi iasă la final de săptămână.

Pentru mine urmează o vacanţă. Nu am avut o perioadă plăcută în ultimul timp. Am nevoie să stau şi eu cu familia”, a completat Dani Coman.

În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 5 din campionat, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi este ultima clasată din play-off, dar a acumulat 27 de puncte.

De altfel, echipa giuleşteană este singura din tot campionatul românesc care nu a reuşit să obţină nici măcar un singur punct de când a început faza de play-off/play-out.

Afla mai multe despre: rapiddani comansuperliga 

viewscnt
Articole similare