Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, uluit la Rapid - Sepsi 0-1. ”Acum câteva zile mânca parizer cu galeria” / ”Prea devreme pentru primele înjurături” | VIDEO EXCLUSIV

Dan Şucu, uluit la Rapid - Sepsi 0-1. ”Acum câteva zile mânca parizer cu galeria” / ”Prea devreme pentru primele înjurături” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a suferit o nouă înfrângere grea, tot în Giuleşti. De această dată, eşecul a venit în faţa lui Sepsi, ultima clasată din play-off.

Rapid a pierdut şi cu Sepsi, pe teren propriu, scor 0-1, în etapa a patra din play-off-ul Superligii României. 

Unicul gol al partidei a fost marcat de Gabriel Debeljuh, în minutul 90+5. Astfel s-a bifat prima victorie a covăsnenilor în acest sezon din play-off.

Reacţia lui Dan Şucu. Patronul Rapidului, surprins

Dan Şucu a fost la meci prezent în loja oficială din Giuleşti şi a fost extrem de dezamăgit. Practic, după cum se poate observa în acest cadru foarte sugestiv, patronului de la Rapid i se citea dezamăgirea pe faţă.

Reacţia omului de afaceri surprinsă în prelungirile partidei dintre Rapid şi Sepsi a fost dezbătută şi în studioul Orange Sport.

”Cred că arată minutul”, a reacţionat Basarab Panduru. Comentatorul partidei, Bogdan Cosmescu, a luat cuvântul: ”Acum câteva zile mânca parizer cu galeria”.

Constantin Zotta a completat: ”Nu ştiu dacă să spun ce cred. Cred că e încă prea devreme ca să primească deja primele înjurături. Dacă doresc ceva celor de la Rapid, este ca Şucu să treacă cu bine peste toate momentele astea grele şi să nu plece de la Rapid”.

În schimb, dacă  finanţatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a fost extrem fericit, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid a rămas pe locul 5 din campionat, cu 28 de puncte, în timp ce Sepsi este ultima clasată din play-off, dar a acumulat 27 de puncte. 

De altfel, echipa giuleşteană este singura din întreg campionatul românesc care nu a reuşit să obţină nici măcar un singur punct de când a început faza de play-off/play-out.

Afla mai multe despre: rapiddan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare