Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de care s-a temut MM Stoica în acest sezon! Replica a venit imediat: "E în faţa unui record, singura fără punct acumulat în play-off sau play-out" | EXCLUSIV

Echipa de care s-a temut MM Stoica în acest sezon! Replica a venit imediat: "E în faţa unui record, singura fără punct acumulat în play-off sau play-out" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Adminstraţie de la FCSB, Mihai Stoica (59 de ani), a tras concluziile după victoria extrem de importantă reuşită în Gruia contra CFR-ului şi a comentat şi situaţia rivalilor de la Rapid. Giuleştenii au adminstrat ultimul eşec al roş-albaştrilor în campionat (4-0).

Rapid o întâlneşte pe Sepsi astăzi, 20 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a cincea din play-ouff-ul Superligii României.

Înaintea partidei, suporterii giuleşteni şi-au încurajat favoriţii prin mesaje speciale. Iar la acest meci din Giuleşti, Mihai Stoica a dezvăluit că se va uita relaxat, fără vreun stres anume.

Mihai Stoica a mărturisit de cine i-a fost frică în acest sezon

Oficialul celor de la FCSB a precizat că această relaxare vine din faptul că formaţia roş-albastră are un avans incredibil de mare în fruntea clasamentului, în timp ce Rapid este doar a cincea clasată din play-off.

În sens opus, Mihai Stoica a mărturisit că nu a putut să se uite la meciul Rapidului contra Farului, primul pentru giuleşteni după victoria fantastică cu 4-0 în faţa rivalilor de la FCSB.

”Nu-mi vine să cred că mă uit la un meci al Rapidului. Asta este ceva ieşit din comun. Meciul cu Farul nici nu l-am văzut. L-am văzut după aia. Nu am putut să mă uit. Erau patru puncte. Dacă bătea, era unul. Mă gândeam la asta.

Când am văzut 1-2 (n.r. pentru Farul), am zis că e anul nostru. Îmi era foarte frică de Rapid anul asta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Colegul de studio, Cristi Costache, fostul oficial din Giuleşti, a ironizat-o pe Rapid, despre care a zis că este singura echipă din prima ligă care nu a reuşit să obţină vreun punct de când s-a trecut la play-off şi play-out în acest sezon.

”Rapid e în faţa unei mari performanţe. E singura echipă fără vreun punct acumulat în play-off sau în play-out. Sper să ia un punct aşa măcar să bifeze asta”, a completat şi Costache.

FCSB are patru victorii din patru în play-off, în timp ce Rapid are trei eşecuri din trei în aceeaşi fază a competiţiei din Superligă.

Reacţia lui Mihai Stoica, după CFR Cluj - FCSB 0-1

"Cred că prima parte a fost cea mai bună a noastră din ultimii ani. Am jucat cu o lejeritate, dezinvoltură, pe care care nu am anticpat-o eu. 

Cu CFR am crezut că vom juca cu trac sau din minutul 15 să facem pasul înapoi, dar nu. Am jucat de excepţie. Au fost mingi aruncate în careu, puteau înscrie prin Bîrligea şi a scos Târnovanu cu piciorul", afirma Mihai Stoica, despre CFR Cluj - FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbrapidmihai stoicacristi costachesuperliga 

viewscnt
Articole similare