Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat numele fotbalistului care semnează cu FCSB: "Da, este o ştire! E mereu în top 3" | EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat numele fotbalistului care semnează cu FCSB: "Da, este o ştire! E mereu în top 3" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB începe să-şi facă planuri pentru sezonul următor, în care echipa va ataca grupele europene şi campionatul, din nou. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie, a dezvăluit primul fotbalist care urmează să semneze un nou contract cu finanţatorul Gigi Becali, după ce şi-a câştigat locul.

"Supravieţuitorul" semnează cu FCSB! MM Stoica a confirmat: "O să facă lucruri şi la 45 de ani"

După etapa a patra din play-off, FCSB s-a distanţat la 13 puncte de locul secund ocupat de CFR Cluj, echipa pe care a învins-o în Gruia cu 1-0, duminică seara. Cum situaţia din plan sportiv le permite, conducătorii de la FCSB au început să contureze lotul pentru un sezon următor plin. 

De aceea, MM Stoica a dezvăluit o primă mutare facilă care se va face. Lui Valentin Creţu, care a împlinit 35 de ani în ianuarie, i se va propune o nouă prelungire de contract, întrucât actuala înţelegere este valabilă doar până în vară. 

Expertul Orange Sport s-a arătat încântat de faptul că fundaşul dreapta rămâne o variantă viabilă pentru FCSB şi a dat exemplu evoluţia lui Creţu din victoria cu CFR Cluj

"Lotul trebuie completat, dar nu masiv. E nevoie de o dublură la Creţu. Creţu va semna prelungirea cu certitudine, cred că a fost cel mai bun de pe teren (n.r. - cu CFR Cluj). 

Ok, Coman a marcat un gol fenomenal şi a demonstrat că e de alt nivel, dar Creţu a făcut un meci perfect. Creţu l-a anihilat pe Otele total, cum a făcut cu Mitriţă şi la toate meciurile foarte complicate pentru noi, a fost unul dintre cei mai buni, mereu în top 3. 

Creţu rămâne, da, e o ştire. A făcut 35 de ani. O să facă lucruri şi la 45 de ani la ce viaţă are în el, nu e niciun fel de problemă. Dublură la Creţu, da, că Pantea vine mai târziu, în septembrie, octombrie, iar noi începem sezonul", a declarat conducătorul de la FCSB, la Orange Sport. 

Valentin Creţu a "supravieţuit" şi în iarnă, când a fost luat în cantonamentul din Antalya, deşi era liber de contract. Atunci, Gigi Becali a fost convins de faptul că fundaşul dreapta poate fi util în echipa actualului lider din Superliga. 

MM Stoica, despre CFR Cluj - FCSB 0-1

"Cred că prima parte a fost cea mai bună a noastră din ultimii ani. Am jucat cu o lejeritate, dezinvoltură, pe care care nu am anticpat-o eu. Cu CFR am crezut că vom juca cu trac sau din minutul 15 să facem pasul înapoi, dar nu. Am jucat de excepţie. Au fost mingi aruncate în careu, puteau înscrie prin Bîrligea şi a scos Târnovanu cu piciorul", a mai spus Mihai Stoica, despre CFR Cluj - FCSB.

  • 25 de meciuri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Valentin Creţu la FCSB, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: mm stoicavalentin cretuvalentin cretu contract fcsbmm stoica fcsbcfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare