Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali revine pe stadion! Condiţia impusă de patronul de la FCSB, pentru a asista la derby-ul cu Rapid: "Asta vreau"

Gigi Becali revine pe stadion! Condiţia impusă de patronul de la FCSB, pentru a asista la derby-ul cu Rapid: "Asta vreau"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este un patron fericit după victoria esenţială a echipei sale, în deplasarea de pe terenul celor de la CFR Cluj.

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 în Gruia, în urma unui meci dificil pentru formaţia antrenată de Elias Charalambous. Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, este aproape de primul titlu după o aşteptare de nouă ani şi este gata să revină la un vechi obicei, la partida împotriva celor de la Rapid, din etapa a 5-a.

FCSB îşi poate asigura titlul de campioană, dacă o învinge pe Rapid pe Arena Naţională, dacă Farul se impune la Ovidiu, în faţa celor de la CFR Cluj, şi dacă Sepsi poate scoate cel puţin un punct în faţa Universităţii Craiova, pe teren propriu.

Forma excelentă a echipei sale l-a motivat pe Gigi Becali să vină cu o propunere neobişnuită, patronul celor de la FCSB vrea să lumineze cerul cu o serie de drone, aliniate în forma unei cruci, la derby-ul cu Rapid care se va disputa pe Arena Naţională.

Latifundiarul din Pipera a numit singura condiţie de care are nevoie, ca sa asiste la meciul care o poate face pe FCSB campioană, din punct de vedere matematic.

Gigi Becali s-a răzgândit! Renunţă la artificii şi propune ceva unic

"Pregătesc o surpriză frumoasă, creştinească, nu cu artificii. Vreau să fac pe Arena Naţionlă din drone pe tot terenul o cruce de lumini. Cât timp se joacă meciul. să fie crucea pe cer, adică biruinţa.

Numai crucea. Putem pune FCSB, nu ştiu. O să vedem. O să fie crucea din drone pe tot cerul. La meciul cu Rapid cred că mă duc, dacă vom avea aprobarea să avem crucea pe cer din drone, cred că mă duc şi eu la meci.", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalirapidcfr clujarena nationalasuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare