Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evan Ndicka va fi externat. Ultimele informaţii despre starea de sănătate a jucătorului de la AS Roma prăbuşit pe teren

Evan Ndicka va fi externat. Ultimele informaţii despre starea de sănătate a jucătorului de la AS Roma prăbuşit pe teren

Serie A

Comentarii

Evan Ndicka (24 de ani), fundaşul central al celor de la AS Roma prăbuşit în meciul cu Udinese, va fi externat.

Evan Ndicka va fi externat

Fotbalistul echipei AS Roma, Evan Ndicka, care s-a prăbuşit pe teren, duminică, 14 aprilie, la Udinese, iar după alte analize se pare că este aproape de a fi externat din spital.

Ultimele teste efectuate în această dimineaţă au fost foarte pozitive. Fostul jucător de la Auxerre a fost în mod clar luat în considerare pentru o externare rapidă din spitalul din Udine, informează La Gazzetta dello Sport.

Fundaşul central al oaspeţilor a fost văzut cum îşi duce mâna la piept, de două ori, apoi s-a prăbuşit pe gazon, în minutul 70.

Arbitrul Pairetto a oprit meciul imediat şi a permis medicilor să intre pe teren. Ivorianul de origine franceză a fost scos cu targa de pe teren, conştient, el făcând semne publicului că este în ordine.

Antrenorul Romei, Daniele de Rossi, a mers la Ndickla pentru a se asigura de starea acestuia, apoi au avut loc discuţii între el, arbitru şi Cioffi, antrenorul lui Udinese.

Cum jucătorii celor două echipe erau şi ei destul de surescitaţi, s-a luat decizia ca meciul să fie suspendat definitiv, la scorul de 1-1, înregistrat în momentul incidentului.

Evan Ndicka, în vârstă de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul Santa Maria della Misericordia. După ultimele informaţii, neoficiale, se pare că a fost vorba de un preinfarct.

Afla mai multe despre: serie aas romaevan ndicka 

viewscnt
Articole similare