Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îl strigă Gigi Becali pe Octavian Popescu, după CFR Cluj - FCSB

Cum îl strigă Gigi Becali pe Octavian Popescu, după CFR Cluj - FCSB

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu, unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Superliga, nu a impresionat la partida câştigată de echipa sa, FCSB, împotriva celor de la CFR Cluj, cu scorul de 1-0.

Gigi Becali, patronul clubului, a fost întrebat despre prestaţia "decarului" de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a decis să folosească numele mijlociu al tânărului fotbalist al liderului din Superliga, când a răspuns la întrebare.

Octavian-George Popescu este numele complet al fotbalistului în vârstă de 21 de ani. Popescu a înscris de trei ori în actualul sezon, în 34 de partide în toate competiţiile. 3 pase decisive a oferit "decarul" lui FCSB, în acest sezon. La partida cu CFR Cluj, Octavian Popescu a bifat 83 de minute, însă, fără realizări notabile.

Gigi Becali: "Nu prea mi-a plăcut de George"

"George? Nu prea. Tehnica lui se vede, dar nu prea mi-a plăcut de George. Nu a avut realizări.", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

FCSB este aproape de primul titlu după nouă ani de zile! "Roş-albaştrii" îşi pot trece în cont, în mod oficial, titlul de campioană al sezonului 2023-2024, în cazul unei victorii în derby-ul cu Rapid.

Însă, FCSB depinde de jocul rezultatelor. Farul trebuie să o învingă pe CFR Cluj, la Ovidiu, în timp ce Sepsi trebuie să obţină cel puţin un punct din duelul în faţa Universităţii Craiova, pentru ca FCSB să fie încoronată campioană, cu cinci etape înainte de sfârşitul play-off-ului.

FCSB are un avans de 13 puncte faţă de echipa de pe locul doi, CFR Cluj, iar în cazul în care vor avea parte de cel mai favorabil scenariu, la meciurile din etapa viitoare, îşi pot mări avantajul la 16 puncte, o diferenţă irecuperabilă de puncte, în condiţiile în care vor rămâne doar 15 puncte puse în joc.

Afla mai multe despre: gigi becalioctavian popescufcsbrapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare