Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acţionarul lui CFR Cluj a explicat scenele incredibile din tribunele arenei din Gruia, deşi FCSB a jucat în deplasare: "Nu este uşor" | EXCLUSIV

Acţionarul lui CFR Cluj a explicat scenele incredibile din tribunele arenei din Gruia, deşi FCSB a jucat în deplasare: "Nu este uşor" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Ştefan Gadola, acţionarul minoritar de la CFR Cluj, nu s-a arătat surprins de faptul că mii de spectatori au savurat victoria liderului FCSB, deşi echipa finanţată de Gigi Becali a jucat în deplasare.

Acţionarul lui CFR Cluj ştie de ce mii de persoane s-au bucurat, deşi FCSB a jucat în deplasare

Liderul Superligii a bifat a patra victorie din patru meciuri disputate în play-off şi continuă să domine campionatul spre titlu. FCSB a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, scor 1-0, în etapa a patra din play-off, şi s-a distanţat la 13 puncte. 

Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia s-a umplut, pentru a vedea echipa care a deţinut supremaţia în fotbalul românesc în ultimii ani şi echipa care se îndreaptă spre titlul în Superliga. 

În peluză, sub 1.000 de fani au venit pentru a încuraja FCSB, însă suporteri ai oaspeţilor au fost şi în tribunele arenei. Susţinătorii liderului s-au bucurat la golul lui Florinel Coman, au trăit meciul cu intensitate, iar la final au aprins telefoanele şi au făcut o atmosferă frumoasă atunci când echipa a cântat cu galeria. 

Acţionarul minoritar de la CFR Cluj a avut o explicaţie pentru acele scene inedite şi a spus că mulţi suporteri au venit pentru FCSB din judeţele învecinate. 

"Mereu când joacă FCSB la Cluj vin din Sălaj, Mureş, Alba, mereu e aşa. Au mulţi suporteri şi mereu a fost aşa, e ceva obişnuit. Noi mereu încercăm să echilibrăm balanţa, dar nu este uşor", a spus Ştefan Gadola, pentru Orangesport.ro. 

A doua zi după CFR Cluj - FCSB, MM Stoica a dezvăluit care este fotbalistul care semnează cu echipa lui Gigi Becali, pentru următorul sezon. 

Afla mai multe despre: stefan gadolacfr cluj fcsbspectatori cfr cluj fcsbsuporteri fcsb cluj 

viewscnt
Articole similare