Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă nu era român, se plăteau uşor 20.000.000 de euro”. Adrian Mazilu, tras în jos de eşecurile trecutului? | EXCLUSIV

”Dacă nu era român, se plăteau uşor 20.000.000 de euro”. Adrian Mazilu, tras în jos de eşecurile trecutului? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) a prins transferul mult dorit la Brighton, însă cota sa ar fi avut de suferit doar pentru simplul fapt că este român.

Adrian Mazilu a semnat un precontract cu Brighton, urmând a merge în Anglia din iarnă. Farul Constanţa va încasa în schimbul său 3.000.000 de euro, plus alte bonusuri de performanţă incluse în înţelegere.

Bogdan Cosmescu, despre Adrian Mazilu: ”Arată fantastic pentru 17 ani”

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu consideră că transferul său la Brighton s-a realizat atât de greu, în urma multor negocieri, şi în schimbul unei sume atât de mici doar pentru simplul fapt că Adrian Mazilu este român.

Dacă ar fi fost croat sau sârb, Adrian Mazilu s-ar fi vândut pe o sumă mult mai mare, deoarece jucătorii de această naţionalitate au o marjă foarte mare de confirmare în străinătate.

Jucătorii români sunt la polul opus: cu foarte mulţi plecaţi ”afară”, întorşi, apoi, cu ”coada între picioare”. 

Mazilu trage după el povara atâtor şi atâtor jucători români plecaţi şi care nu au confirmat. Dacă era croat sau sârb, probabil se plăteau uşor 20 de milioane de euro pentru el”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Adrian Mazilu, analizat după victoria cu Sheriff: „Dacă nu progresează, va fi modest”

Adrian Mazilu (17 ani), unul dintre cei mai buni jucători de la Farul, a fost analizat după victoria cu Sheriff Tiraspol, scor 1-0, din debutul preliminariilor Champions League.

Bogdan Cosmescu a analizat în emisiunea de după meci prestaţia lui Adrian Mazilu. Deşi îl consideră un jucător extrem de talentat, comentatorul Orange Sport trage un semnal de alarmă în privinţa importanţei creşterii lui Mazilu. 

Mazilu arată fantastic pentru 17 ani, problema este cât potenţial de creştere are. Dacă are potenţial, poate deveni unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa. Dar dacă n-are şi rămâne la fel şi la 20 de ani, e un jucător modest.

Dacă el va juca la 20 de ani cum joacă la 17 ani, atunci va fi considerat un jucător modest, mediocru. E posibil să crească foarte mult şi sper din tot sufletul s-o facă, dar dacă rămâne la nivelul ăsta, e modest”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mazilubogdan cosmescubrighton 

viewscnt
Articole similare