Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damjan Djokovic trage un semnal de alarmă înaintea partidelor cu Nordsjaelland: ”Trebuie să fim mai concentraţi”

Damjan Djokovic trage un semnal de alarmă înaintea partidelor cu Nordsjaelland: ”Trebuie să fim mai concentraţi”

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, joi seară, după ce a învins-o pe TSKA 1948 Sofia, acasă, scor 3-2.

În partida tur, din Bulgaria, FCSB s-a impus cu 1-0. Aşadar, cu 4-2 la general, formaţia antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, unde o va întâlni pe Nordsjaelland.

  • FCSB va juca primul meci acasă, pe 10 august, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu, în Danemarca.

Damjan Djokovic, la finalul jocului cu TSKA Sofia: ”Ne-am făcut singuri meciul greul”

La finalul jocului, Damjan Djokovic a recunoscut că echipa sa a făcut câteva greşeli individuale ce au readus-o în joc pe ŢSKA 1948 Sofia.

Cu toate acestea, mijlocaşul s-a arătat mulţumit de faptul că echipa a avut reacţie şi a reuşit să obţină victoria, implicit calificarea, în finalul jocului.

Ne-am făcut noi jocul greu. Am intrat noi în jocul lor, nu ne-am mai făcut noi jocul nostru. Dar am dovedit că avem caracter, că suntem bărbaţi, am revenit şi am câştigat. Noi trebuia să fim mai concentraţi.

Trebuie să fie o lecţie, pentru că trebuie să fim mai bine mental. Nu se poate aşa în Europa. Am avut emoţii că aş putea lua roşu, dar nu am fost agresiv, adversarul a fost şi el un actor bun, dar trebuie să fiu mai calm.

A fost un meci extrem de important pentru noi şi ne bucurăm că ne-am calificat mai departe, dar acum începe greul.

Vine şi jocul cu CFR, un meci special pentru mine. Apoi jucăm cu o echipă din Danemarca, va fi dificil.

Avem treabă de făcut! Imi pare rău pentru CFR că au fost eliminaţi. Dar noi avem cea mai talentată echipă din România şi trebuie să ştim să gestionăm jocul mai bine, mai ales în repriza secundă”, a declarat Damjan Djokovic, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: djokovictska 1948 sofia 

viewscnt
Articole similare