Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa spune lucrurilor pe nume, după Botoşani - UTA 2-2: ”Nedrept. Apasă foarte mult că nu am câştigat de la începutul campionatului”

Dan Alexa spune lucrurilor pe nume, după Botoşani - UTA 2-2: ”Nedrept. Apasă foarte mult că nu am câştigat de la începutul campionatului”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Dan Alexa (43 de ani), a tras concluziile după ce nu a reuşit să câştige meciul de pe teren propriu cu UTA Arad.

FC Botoşani şi UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

La Botoşani, prima repriză a fost întreruptă în minutul 24 de arbitrul Vlad Băban, după ce unui spectator aflat în tribuna suporterilor arădeni i s-a făcut rău. Medicii prezenţi la stadion au intervenit, iar partida a fost reluată după trei minute. 

În minutul 28, arbitrul a acordat penalty după un henţ în careu al lui Stolnik, verificat şi la VAR. A executat Eduard Florescu şi a înscris în minutul 30.

În minutul 42 al meciului, ambulanţa în care se afla suporterul căruia i s-a făcut rău a plecat spre spital şi meciul a fost din nou întrerupt, dar pentru puţin timp.

Oaspeţii  au egalat în minutul 48, când Cătălin Carp a reluat în plasă balonul respins de Ducan la şutul lui Rareş Pop. În minutul 52, a urmat al doilea gol al gazdelor, marcat de Ilicic şi FC Botoşani revenea în avantaj. 

Până la final, arădenii au rămas în zece după eliminarea lui Cătălin Carp, cu roşu direct, din minutul 82, dar elevii lui Mircea Rednic au egalat în minutul 90+7, prin Cooper, care a înscris din centrarea lui Stahl – ambii jucători introduşi pe teren în repriza secundă.

Reacţia lui Dan Alexa, după un nou semieşec: ”Apasă foarte mult că nu am câştigat de la începutul campionatului”

La finalul meciului, Dan Alexa s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa a fost egalată în ultimul minut de joc, deşi avea superioritate numerică.

”După un asemenea joc, unde toate momentele importante au fost ale noastre, am controlat jocul. La 1-0 am avut situaţie clară să facem 2-0 în prima repriză. Prima repriză ne-a aparţinut în totalitate.

Apoi, la 2-1, avem două situaţii monumentale să facem 3-1. Apoi avem om în plus şi corner şi nu reuşim să ţinem cu 8 jucători în spatele mingii. Este un rezultat nedrept, pentru că puteam să închidem jocul.

Apasă foarte mult că nu am câştigat de la începutul campionatului. Echipa astăzi a făcut un meci bun. Acesta cred că a fost cel mai bun al nostru de la începutul campionatului. Echipa a avut agresivitate. 

Am fost echipa mai bună astăzi, chiar dacă UTA a avut ceva posesie la începutul reprizei a doua. Ocaziile importante le-am avut noi. Vor urma meciuri dificile. Mă bucur că echipa arată o creştere”, a declarat Alexa, după meci.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani rămâne pe ultimul loc în Superligă şi singura echipă fără victorie în acest sezon.

Afla mai multe despre: botosanidan alexasuperliga 

viewscnt
Articole similare