Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor a făcut din nou furori în interviul de după meci! "Domnul Sabău se pune la mintea noastră. Nu-i dau cu trafaletul"

Dan Nistor a făcut din nou furori în interviul de după meci! "Domnul Sabău se pune la mintea noastră. Nu-i dau cu trafaletul"

U Cluj

Comentarii

Mijlocaşul lui U Cluj, Dan Nistor, a comentat rezultatele bune înregistrate de echipă în ultima perioadă, iar acestea au fost puse pe seama antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Noi declaraţii marca Dan Nistor! A vorbit despre Ioan Ovidiu Sabău: "Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi"

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 12-a. A fost a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene, în Superliga. 

Dan Nistor a transformat un penalty pe finalul partidei şi a deschis scorul, marcând al şaptelea gol stagional, iar după meci a vorbit despre Ioan Ovidiu Sabău, cel care a revenit cu succes pe banca ardelenilor. 

”Suntem bucuroşi, e prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega defensivă, mai aveau un pic şi se apărau cu banca de rezerve. A fost greu să-i desfacem, dar e o victorie foarte importantă, ne dă moral.

Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi, nu-l perii, dar revenirea domnului Sabău e atuul nostru. Se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ăsta e plusul nostru. Mă simt bine, dar e mai puţin important cine marchează. Mi-aş fi dorit să nu vină pauza, dar asta este”, a spus Nistor.

U Cluj s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul 8, cu 15 puncte, iar Sepsi OSK este pe 11, cu 12 puncte.

 

Afla mai multe despre: dan nistorioan ovidiu sabauu cluj sepsi 

viewscnt
Articole similare