Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor vrea să joace cu ei în semifinalele Cupei: „E mult mai plăcut să evoluăm pe stadionul lor!” Ce a spus despre obiectiv

Dan Nistor vrea să joace cu ei în semifinalele Cupei: „E mult mai plăcut să evoluăm pe stadionul lor!” Ce a spus despre obiectiv

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după victoria cu Hermannstadt, scor 1-0.

Dan Nistor şi-a ales adversara din semifinalele Cupei României

U Cluj o va întâlni în faza semifinalelor pe câştigătoarea meciului dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi. Dan Nistor, liderul ardelenilor, ştie deja cu cine vrea să joace în penultimul act al competiţiei.

„După ratarea play-off-ului ne-a mai rămas să câştigăm Cupa României şi să de poziţionăm pe locul 7 la finalul play-off-ului SuperLigii.

Îmi doresc să întâlnim Universitatea Craiova în semifinale, nu Oţelul Galaţi. Nu pentru că este mai aproape, dar este un teren mai bun. Este mult mai plăcut să evoluăm pe un stadion ca cel din Bănie”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului cu Hermannstadt.

Ioan Ovidiu Sabău: "Am ratat calificarea în play-off şi ne-a rămas acest obiectiv"

La finalul partidei de pe Cluj Arena, Sabău a analizat jocul echipei sale, dar a şi pus accentul pe faptul că obiectivul final în acest sezon este câştigarea Cupei României.

"Începem să avem posesia, să avem o dinamică mai bună şi să îmbunătăţim mişcarea jucătorului fără minge. O victorie importantă. Am ratat calificarea în play-off şi ne-a rămas acest obiectiv.

Am văzut jucătorii concentraţi, s-au bătut pentru fiecare meci. Numai în pielea celor de la Hermannstadt să nu fii, să pierzi la ultima fază. Ştiu ce ar fi însemnat pentru mine să primesc gol la ultima fază. Suntem antrenori, jucători şi ştim ce înseamnă astfel de momente.

Înseamnă că arătăm foarte bine ca echipă şi trebuie să credem în obiectivele pe care ni le-am stabilit. Am acumulat o oarecare experienţă. Ştiţi ce înseamnă să pierzi la penalty-uri. Mă bucură faptul că jucătorii au stat bine din punct de vedere fizic", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: dan nistoru clujcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare