Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a găsit pe ”urmaşul” lui Emmanuel Yeboah. Marchează pe bandă rulantă şi este gata să facă pasul către Superligă

Dan Petrescu l-a găsit pe ”urmaşul” lui Emmanuel Yeboah. Marchează pe bandă rulantă şi este gata să facă pasul către Superligă

Fotbal

Comentarii

Filozofia celor de la CFR Cluj, de a descoperi jucători africani şi de a-i promova, pare să dea roade din nou.

Dan Petrescu are în curte încă o un atacant de mare perspectivă, care marchează pe bandă rulantă la echipa secundă a formaţiei din Gruia.

Mensah, mai bun decât Yeboah?

În urmă cu mai puţin de două luni, CFR Cluj a realizat transferurile a trei jucători africani. Nu au făcut mare vâlvă pe subiect, dar presa din Ghana a semnalat rapid mutările.

Cei trei jucători sunt: Gaddo Abubakar, un fundaş stânga de la MSK Zilina Africa, Emmanuel Mensah, un atacant de la Young Apostles, şi Razak Abdullah, un mijlocaş de la Heart of Lions.

Dintre aceştia, Emmanuel Mensah a impresionat cel mai tare în această perioadă. Presa din Ghana îi numără reuşite în fiecare partidă pe care care acesta o bifează la echipa secundă a celor de la CFR Cluj.

Până acum, conform ”ghanasoccernet.com”, Emmanuel Mensah are şase goluri în şapte partide bifate pentru CFR Cluj ll şi bate cu putere în uşa primei echipe, acolo unde Dan Petrescu oricum nu are foarte multe alternative.

Nu ar fi exclus ca Emmanuel Mensah să apară pe foaia de joc a ”Bursucului” în acest final de Superligă, dacă deţine acest drept.

Ascensiunea lui Emmanuel Mensah aduce aminte de progresul fantastic înregistrat de conaţionalul Emmanuel Yeboah, cel care în doar două sezoane, de la o tânără speranţă, la o certitudine pe care Slavia Praga era gata să ofere 2 milioane de euro.

  • Mensah şi Yeboah au fost aduşi de la aceeaşi echipă din Ghana, Young Apostoles.

Din păcate, Emmanuel Yeboah a ratat transferul la Slavia Praga, iar din acel moment cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă.

Cu toate acestea, are doar 20 de ani şi timp suficient să-şi revină şi să prindă ”trenul” spre Vest. Până atunci, rămânem cu ochii şi pe progresul lui Emmanuel Mensah, un alt ghanez cu mare potenţial.

Afla mai multe despre: emmanuel yeboahemmanuel mensah 

viewscnt
Articole similare