Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a pus la punct pe Mihai Stoica: "Ce să-i răspund lui?". Nu se va uita la derby: "Probabil voi vedea un film"

Dan Petrescu l-a pus la punct pe Mihai Stoica: "Ce să-i răspund lui?". Nu se va uita la derby: "Probabil voi vedea un film"

Superliga

Comentarii

După victoria cu Astra (2-0), Dan Petrescu a ţinut să-i răspundă lui Meme, după ce managerul stelist a declarat că doar două echipe joacă fotbal în Liga 1: FCSB şi CSU Craiova.

"N-am ce să-i explic cuiva care n-a jucat fotbal. Nu mă uit mâine la derby. Mă voi uita după, dar atunci probabil mă voi uita la un meci din străinătate sau la un film", a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport.

 

Cât despre meciul cu Astra: ”Nu mi s-a părut că Astra a fost apatică, mi s-a părut că CFR a fost bine, noi dacă învingem şi jucăm bine se spune că adversarii au jucat prost, dacă batem, se spune că am jucat pragmatic. Nu mai ştiu să răspund la întrebările voastre. Eu zic că Astra a jucat foarte bine, a încercat, s-a bătut, a organizat bine echipa Edi Iordănescu, însă băieţii noştri au prins o zi foarte bună, putea să fie 3-0 în minutul 10 şi poate era meciul închis, dacă nu inscri, se poate întâmpla orice, mai ales că Astra nu a pierdut niciun meci cu echipele din play-off”, a precizat Dan Petrescu!

Afla mai multe despre: dan petrescumihai stoicasteauafcsbcfr 

viewscnt
Articole similare