Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu mai vrea un jucător de la CFR Cluj! Cine ar mai putea ajunge la Jeonbuk

Dan Petrescu mai vrea un jucător de la CFR Cluj! Cine ar mai putea ajunge la Jeonbuk

Fotbal

Comentarii

Încă un transfer pe axa Cluj - Jeonbuk? Dan Petrescu mai doreşte un jucător de la CFR în Coreea de Sud.

După ce l-a transferat pe Nana Boateng, Dan Petrescu şi-ar mai dori încă un jucător de la CFR Cluj alături, în noua sa aventură.

Dan Petrescu îl vrea pe Ermal Krasniqi

Potrivit informaţiilor oferite de gsp.ro, Dan Petrescu l-ar dori la Jeonbuk şi pe atacantul lateral kosovar Ermal Krasniqi.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.de.

Aşadar, după cele două milioane de euro plătite pentru Nana Boateng, Dan Petrescu ar mai putea direcţiona o altă sumă importantă către cluj: 1,5-2 milioane de euro.

Neluţu Varga are mare nevoie de bani pentru a rezolva problemele de la CFR Cluj, iar în această vară este dispus să-şi vândă cei mai importanţi jucători.

Şapte milioane de euro încasări pentru CFR Cluj?

A obţinut, deja, două milioane de euro pentru Boateng, plus alte două milioane de euro care vor intra curând în conturi pentru Simone Scuffet.

Aşadar, alte două milioane de euro pentru Ermal Krasniqi ar fi ”mană cerească” pentru gruparea despre care se vorbeşte că are în registre datorii de zeci de milioane de euro.

  • Tot în această vară, CFR Cluj a mai încasat 800.000 de euro: 500.000 de euro de la Hapoel Beer Sheva în contul lui Adrian Păun şi 300.000 de euro de la Rapid, în contul lui Christopher Braun.

Afla mai multe despre: nana boatengermal krasniqijeonbukcoreea de sud 

viewscnt
Articole similare