Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Nana Boateng a semnat cu sud-coreenii de la Jeonbuk Motors! „Îţi mulţumim pentru munca depusă!” Mijlocaşul ghanez va lucra din nou cu Dan Petrescu

OFICIAL | Nana Boateng a semnat cu sud-coreenii de la Jeonbuk Motors! „Îţi mulţumim pentru munca depusă!” Mijlocaşul ghanez va lucra din nou cu Dan Petrescu

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul ghanez Nana Boateng (29 de ani) a semnat cu Jeonbuk Hyundai Motors, echipa de primă ligă în Coreea de Sud.

OFICIAL | Nana Boateng este noul fotbalist al celor de la Jeonbuk Motors

Mutarea a fost confirmată chiar de CFR Cluj, care a postat un mesaj pentru fotbalist ghanez, după cele 2 sezoane petrecute în Gruia. Astfel, Nana Boateng va fi din nou antrenat de Dan Petrescu.

„Mulţumim, Nana Boateng!
Cluburile CFR 1907 Cluj şi Jeonbuk Hyundai Motors au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Nana Boateng la formaţia din Coreea de Sud.
Venit la CFR în luna septembrie 2021, Nana a devenit rapid unul dintre cei mai puternici şi constanţi mijlocaşi din Liga 1. Cu aproape 90 de partide jucate în tricoul alb-vişiniu, Boateng a reuşit să marcheze 7 goluri, unul dintre ele fiind cel care ne-a adus calificarea în Primăvara Europeană în sezonul precedent!
Îi mulţumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a fost mesajul postat de CFR Cluj.

Se face transferul lui Nana Boateng în Coreea de Sud

Potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională în ultimele zile, Jeonbuk Hyundai va vira în conturile celor de la CFR Cluj aproximativ 2 milioane de euro.
O sumă foarte bună în schimbul unui jucător sosit în urmă cu doi ani, de la KuPS (Finlanda), pentru o sumă de 10 ori mai mică.
  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului african, conform transfermarkt.de.
Aşadar, Nana Boateng va lucra din nou cu Dan Petrescu, omul care l-a transferat la CFR Cluj în urmă cu două sezoane şi va fi cel mai bine cotat jucător din lotul ”Bursucului”.
În cariera sa, Nana Boateng a evoluat pentru Right to Dream (Ghana), Manchester City U18 şi U21, Stromsgodset, Colorado, KuPS şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: nana boatengcfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare