Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Transferul lui Nana Boateng în Coreea de Sud a intrat în linie dreaptă. ”Here we go loading”

E gata! Transferul lui Nana Boateng în Coreea de Sud a intrat în linie dreaptă. ”Here we go loading”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Transferul lui Nana Boateng (29 de ani), de la CFR Cluj la Hyundai Motors, a intrat pe ultima sută de metri.

Mijlocaşul ghanez a încărcat o ”poveste” pe contul personal de Instagram, de la aeroport, cu mesajul ”Here we go loading”, cu trimitere la faptul că mutarea sa în Asia este foarte aproape.

Fotbalistul a apelat la o formulare tipică jurnalistului italian Fabrizio Romano, considerat cel mai bine informat personaj din branşă, pe care o foloseşte când o mutare importantă din fotbalul mondial se realizează.

Se face transferul lui Nana Boateng în Coreea de Sud

Potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională în ultimele zile, Jeonbuk Hyundai va vira în conturile celor de la CFR Cluj aproximativ 2 milioane de euro.

O sumă foarte bună în schimbul unui jucător sosit în urmă cu doi ani, de la KuPS (Finlanda), pentru o sumă de 10 ori mai mică.

  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului african, conform transfermarkt.de.

Aşadar, Nana Boateng va lucra din nou cu Dan Petrescu, omul care l-a transferat la CFR Cluj în urmă cu două sezoane şi va fi cel mai bine cotat jucător din lotul ”Bursucului”.

  • În cariera sa, Nana Boateng a evoluat pentru Right to Dream (Ghana), Manchester City U18 şi U21, Stromsgodset, Colorado, KuPS şi CFR Cluj.

Cristi Balaj, despre Boateng la Jeonbuk: ”Nu iese fum fără foc”

Vineri seară, întrebat dacă s-a realizat transferul lui Nana Boateng la Jeonbuk, preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a eschivat, însă nu a negat vehement această posibilitate, lăsând loc de interpretări.

"Nu discut de transferuri. Doar după ce apar pe site. Nu mă mir că-l doreşte pe Boateng, Dan Petrescu e înnebunit după stilul de joc, calitatea lui, e un băiat exemplar. (n.r. - există informaţii că a fost vândut) Fum fără foc nu iese!", a spus Cristi Balaj, în exclusivitate la Orange Sport.

Afla mai multe despre: hyundaiboateng,  

viewscnt
Articole similare