Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, mesaj pentru cei de la FCSB după primul titlu în nouă ani: "La CFR a fost o schimbare. N-am fost aici"

Dan Petrescu, mesaj pentru cei de la FCSB după primul titlu în nouă ani: "La CFR a fost o schimbare. N-am fost aici"

Superliga

Comentarii

Campioana României, FCSB, primeşte vizita celor de la CFR Cluj, într-un meci al etapei a 9-a din play-off-ul Superligii României.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, revenit în Gruia după o absenţă de un sezon, perioadă în care a antrenat-o pe Jeonbuk, formaţie din Coreea de Sud, a vorbit despre partida cu FCSB, de pe Arena Naţională. SuperDan a revenit la cârma celor de la CFR Cluj după o lungă absenţă din scena antrenoratului din Superliga, iar multiplul campion al României, ca antrenor, are planuri mari pentru sezonul viitor.

CFR Cluj mai are de disputat două partide în drumul spre preliminariile UEFA Conference League, în acest sezon de Superliga. FCSB şi Farul Constanţa sunt adversarele echipei din Gruia, în ultimele două etape de play-off.

Duelul cu FCSB se anunţă unul incendiar, pentru ambele echipe, din motive diferite. FCSB va sărbători câştigarea primului titlu în Superliga, după o pauză de nouă ani, în timp ce CFR Cluj speră să obţină o victorie în duelul de pe Arena Naţională. Petrescu a avut un mesaj pentru tabăra "roş-albastră", după performanţa reuşită de FCSB, în actualul sezon. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Bursucul" a vorbit despre felul în care echipa antrenată de Elias Charalambous a reuşit să se impună în faţa tuturor echipelor din acest campionat şi să devină campioană, pentru prima oară, după o pauză de aproape un deceniu.

Dan Petrescu: "Au meritat titlul, au avut mereu rezultate foarte bune"

"E clar că acest meci e mult mai important pentru noi decât pentru cei de la FCSB. Sunt sigur că ei vor trata meciul foarte serios deoarece vor primi medaliile de campioni, stadionul va fi plin, vor să arate că au meritat acest campionat.

Au meritat titlul, n-am fost aici, nu ştiu prea multe, dar au avut mereu rezultate foarte bune, dacă au pierdut un meci imediat şi-au revenit. Depinde ce vom face şi noi, e clar că presiunea maximă e pe CFR pentru că jucăm pentru un loc în cupele europene. Sper să facem un meci perfect, numai aşa putem avea un rezultat pozitiv, în restul meciurilor din acest sezon n-am câştigat cu FCSB, dar au fost meciuri strânse, se poate întâmpla orice.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dacă mă uit la jucătorii pe care îi au ei şi jucătorii pe care îi are CFR, eu cred că au fost mai omogeni, sunt aproape aceeaşi din sezonul trecut. La CFR a fost o schimbare masivă şi de aceea poate a fost mai greu.", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă, premergătoare partidei cu FCSB, de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare