Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu avea habar cine o antrenează pe Dinamo: ”Îţi spuneam sigur că bate Dejul!”

Dan Petrescu nu avea habar cine o antrenează pe Dinamo: ”Îţi spuneam sigur că bate Dejul!”

Dinamo București

Comentarii

Dan Petrescu a recunoscut că nu ştia de cine este antrenată Dinamo.

Sâmbătă, de la ora 11:30, Dinamo a primit vizita Unirii Dej, pe stadionul din Clinceni, în cea de a patra etapă a Ligii 2. ”Câinii” au fost înfrânţi cu scorul de 3-2. Echipa din Ştefan cel Mare se află la a doua înfrângere consecutivă şi pare că merge către Liga 3. 

Fanii au cerut demisia lui Ovidiu Burcă. Dan Petrescu recunoaşte că nu este vina antrenorului, totuşi, el afirnă că nu avea habar de cine este pregătită Dinamo în acest moment. 

”Îţi spuneam sigur că bate Dejul!”

”Noi am jucat cu Unirea Dej în amicale, echipa foarte bună. Cei de la Dej au un antrenor tânăr, bun, mi-a plăcut echipa lor. Dacă mă întrebai înainte de meci îţi spuneam sigur că bate Dejul, nici nu ştiu ce echipă are Dinamo.

Nu e vinovat antrenorul, să fiţi siguri de asta, nici nu ştiu cine e antrenor, cine e antrenor la Dinamo? Nu e el de vina (n.r. - Burcă), acolo sunt prea multe probleme ca să fie de vină antrenorul”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

După un început modest de sezon, însumând trei puncte din primele 4 etape, Dinamo s-a pus pe făcut transferuri şi a adus la club deja cinci străini.

Afla mai multe despre: dinamo-burcă-petrescu 

viewscnt
Articole similare