Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu pune ”presiune”. CFR Cluj, prime speciale pentru meciul cu Slavia Praga: ”Va fi un meci foarte greu”

Dan Petrescu pune ”presiune”. CFR Cluj, prime speciale pentru meciul cu Slavia Praga: ”Va fi un meci foarte greu”

CFR Cluj

Comentarii

Joi seara, CFR Cluj va înfrunta, în deplasare, cea mai valoroasă echipă din grupa G a Conference League, Slavia Praga.

Dan Petrescu pune ”presiune”. CFR Cluj, prime speciale pentru meciul cu Slavia Praga

Pe formaţia pregătită de Dan Petrescu o aşteaptă, joi, de la ora 22:00, cel mai dificil test din grupă, deplasarea de la Praga, împotriva campioanei Slavia.

Petrescu a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu Slavia Praga. Tehnicianul a dezvăluit că jucătorii CFR-ului sunt motivaţi de prime speciale la acest meci. 

”Va fi un meci foarte foarte greu. Slavia are cea mai bună echipă din grupă. În 9 meciuri oficiale pe care le-au jucat, au 9 victorii, au marcat 40 de goluri şi au primit 3. Într-un meci amical cu echipa de pe locul 2 din România, au bătut cu 7-1. Slavia joacă un fotbal total. La toate meciurile au prime, nu cred că e o primă specială, dar au avut şi au primă la fiecare meci”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj s-a duelat cu Slavia Praga şi în 2019, în play-off-ul de calificare în Champions League. Atunci, cehii s-au impus în ambele manşe cu scorul de 1-0.

Antrenorul de la Slavia Praga a ”citit-o” pe CFR Cluj înaintea duelului din Conference League

Antrenorul celor de la Slavia Praga, Jindrich Trpiovsky, a analizat-o atent pe formaţia din Gruia înaintea meciului din grupele Conference League.

”Este acelaşi antrenor, unii jucători sunt aceiaşi. Stilul de joc este de asemenea similar. CFR Cluj se concentrează pe apărare, nu vor să marcheze mult. Rezultatele lor, 1-0, 1-1, şi golurile marcate în ultimele minute sunt o reflexie a modului în care abordează partidele şi a felului în care îşi doresc să joace”, a declarat Jindrich Trpiovsky la conferinţa de presă, potrivit slavia.cz.

În cele două partide disputate în grupele Conference League până acum, CFR Cluj nu a reuşit să lase o impresie deloc bună.

În deplasare, cu Ballkani, prima echipă din Kosovo calificată în istorie în grupele unei competiţii europene, CFR a salvat cu greu un punct, în prelungiri, în timp ce cu Sivasspor a pierdut, pe teren propriu, deşi a dominat partida.

Fotbalistul pe care se bazează Dan Petrescu să facă ”meciul vieţii” cu Slavia Praga: ”Avem nevoie”

Afla mai multe despre: slavia pragacfr cluj 

viewscnt
Articole similare