Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul pe care se bazează Dan Petrescu să facă ”meciul vieţii” cu Slavia Praga: ”Avem nevoie”

Fotbalistul pe care se bazează Dan Petrescu să facă ”meciul vieţii” cu Slavia Praga: ”Avem nevoie”

CFR Cluj

Comentarii

Joi seara, CFR Cluj va înfrunta, în deplasare, cea mai valoroasă echipă din grupa G a Conference League, Slavia Praga. Înaintea confruntării, Dan Petrescu a dezvăluit pe care dintre jucătorii săi se bazează să facă ”meciul vieţii” şi să decidă confruntarea.

După tragerea la sorţi pentru grupele Conference League, părea că CFR Cluj avusese mai multă şansă ca FCSB şi avea să aibă şanse mai mare să se califice în primăvara europeană.

Vicecampioana primea o grupă cu două echipe uriaşe din Vest, West Ham şi Anderlecht, în timp ce campioana afla că trebuie să treacă de Sivasspor şi Ballkani pentru a progresa mai departe.

Însă, după primele două etape, în care FCSB a dat peste cele mai valoroase echipe din grupă, iar CFR peste cele mai modeste, bilanţul echipelor este acelaşi: un punct.

Pe formaţia pregătită de Dan Petrescu o aşteaptă, joi, de la ora 22:00, cel mai dificil test din grupă, deplasarea de la Praga, împotriva campioanei Slavia.

”Bursucul” ştie că îl aşteaptă o confruntare extrem de dificilă şi a evidenţiat un jucător care ar putea decide partida în favoarea echipei sale.

Dan Petrescu a dezvăluit că speră ca portarul Simone Scuffet să reuşească ”meciul vieţii”, punctând că echipa sa nu va avea vreo şansă altfel.

Dan Petrescu speră ca un fotbalist al său să facă ”meciul vieţii” cu Slavia Praga

Va trebui să facă meciul vieţii (n.r. Simone Scuffet). Statistica la meciurile lor de acasă e de 25 de şuturi, dintre care jumătate sunt pe poartă.

Cu Ballkani au avut 29, dar acum sperăm să nu aibă atâtea şuturi şi ocazii. Dar avem nevoie ca Simone Scufet să facă un meci fantastic mâine.

Toţi jucătorii trebuie să se mobilizeze, să dea ce au mai bun. Nu avem ce pierde, ei sunt favoriţi, să jucăm mai descătuşaţi”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

În cele două partide disputate în grupele Conference League până acum, CFR Cluj nu a reuşit să lase o impresie deloc bună.

În deplasare, cu Ballkani, prima echipă din Kosovo calificată în istorie în grupele unei competiţii europene, CFR a salvat cu greu un punct, în prelungiri, în timp ce cu Sivasspor a pierdut, pe teren propriu, deşi a dominat partida.

Afla mai multe despre: simone scuffet 

viewscnt
Articole similare