Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, săgeţi către FCSB după eşecul cu Lazio: ”Puteam să fac şi eu ca alţii. Nu dau nume”

Dan Petrescu, săgeţi către FCSB după eşecul cu Lazio: ”Puteam să fac şi eu ca alţii. Nu dau nume”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, joi seară, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

Dan Petrescu, săgeţi către FCSB după eşecul cu Lazio: ”Puteam să fac şi eu ca alţii. Nu dau nume”

CFR Cluj a fost eliminată de Lazio Roma, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. 

  • În tur, pe Stadio Olimpico din Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio. Ciro Immobile a marcat golul.

La Cluj-Napoca, echipa lui Dan Petrescu a rămas în inferioritate numerică în minutul 77, când a fost eliminat Muhar. Tot un jucător eliminat a fost şi în tur, dar la italieni, Patric, în minutul 15.

 

La finalul meciului, Dan Petrescu a precizat că echipa sa merita să câştige partida din Gruia şi a evidenţiat doi jucători de la CFR: pe Ermal Krasniqi şi pe portarul Simone Scuffet.

De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj a „înţepat-o” pe rivala FCSB după partida cu Lazio, la conferinţa de presă. FCSB a jucat cu rezervele în Conference League, odihnindu-şi titulari pentru duelurile din Liga 1. Drept dovadă că a terminat pe ultimul loc grupa cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, fiind învinsă de două ori cu 5-0 de formaţia daneză!

„Nu aş vrea să zică unii ceva, dar acest meci a fost un bonus. Obiectivul meu este calificarea în grupele unei competiţii europene, nu primăvarea europeană. Noi am băgat cea mai bună echipă. Puteam să fac şi eu ca alte echipe, nu dau nume, care au odihnit titularii în Conference League pentru campionat. Eu tratez fiecare la meci la fel. Foarte serios. Am tratat serios meciurile cu Lazio.

Am tratat serios competiţia. Am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să remarc atitudinea jucătorilor. Chiar m-au şocat în unele momente cât de bine şi cât de curajos au jucat. Când joci cu Lazio, e normal să dai mai mult ca în campionat. Aşa păţeam şi eu, deci nu am ce să reproşez jucătorilor”, a declarat Dan Petrescu la conferinţă.

”Cum să ne trimiţi aici!?”. Maurizio Sarri pleacă supărat din România. Ce l-a nemulţumit pe antrenorul italian

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare