Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, specialist în calificări! CFR Cluj - Ballkani 1-0, iar campioana României a pătruns în 16-imile Conference League

Dan Petrescu, specialist în calificări! CFR Cluj - Ballkani 1-0, iar campioana României a pătruns în 16-imile Conference League
Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Conference League, în urma ultimei etape a grupelor. Odată cu victoria împotriva lui Ballkani, scor 1-0, campioana României a fost sigură de tabloul eliminatoru, fără ca celălalt meci al grupei, Slavia Praga - Sivasspor, 1-1, să mai conteze.

CFR Cluj - Ballkani 1-0 (Boateng 17), LIVE TEXT pe orangesport.ro. 

  • Slavia Praga - Sivasspor 1-1 (Goutas 65 / Gradel 27), în celălalt meci al grupei început la aceeaşi oră. 

Clasamentul final al grupei: 1. Sivasspor - 11 puncte, 2. CFR Cluj - 10 puncte, 3. Slavia Praga - 8 puncte, 4. Ballkani - 4 puncte. 

Echipele de start

  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Braun - Deac, N. Boateng, Muhar, Roger - Yeboah, Malele
  • Rezerve: Gal, Bălgrădean, Brucic, Billong, Petrila, Mistrati, Hoban, Janga, Bordeianu, Cvek
  • Ballkani: Frasheri - Thaqi, Dellova, Jashanica, Potoku - Zyba, Emerllahu, Kuc - Berisha, Rrahmani, Korenica
  • Rezerve: Balaj, Ljulhanovic, Zarubiva, Gripshi, Sinani, Shala, Kapra, Dulaj, Tusha, Bekteshi, Lucas

Min. 90+5 Calificare!

Min. 71 Scuffet o salvează pe CFR Cluj. Kuc trage puternic de la 25 de metri, iar portarul italian respinge în corner un balon periculos. 

Min. 60 CFR e periculoasă din nou dintr-o fază fixă. Acelaşi Deac a executat, iar Burcă a trimis cu capul pe poartă, dar portarul lui Ballkani a respins. 

Min. 54 Ballkani ratează prima ocazie a reprizei secunde. Rrahmani a reluat peste poartă cu o lovitură de cap. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+2 Pauză!

Min. 34 Incredibil! Ciprian Deac a ratat de două ori lovitura de pedeapsă obţinută de Malele. Iniţial, portarul lui Ballkani a apărat, dar nu a păstrat ambele picioare pe linia porţii şi execuţia s-a repetat. La a doua tentativă, Deac a tras pe centru, iar Frasheri l-a ghicit din nou. 

Min. 17 GOOOOL CFR Cluj! Campioana deschide scorul din corner, după ce mingea a ajuns la Boateng de la un adversar, iar mijlocaşul a marcat din apropiere. 

Min. 15 Muhar reia cu capul pe lângă poartă din corner. 

Min. 14 Acelaşi Yeboah e periculos! Roger a pătruns prin partea stângă, i-a pasat atacantului african, care a ţinit colţul lung, mingea a fost deviată şi s-a dus în corner. 

Min. 2 Prima fază fixă din care CFR e periculoasă! Deac a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Yeboah a reluat cu capul în braţele lui Frasheri. 

Min. 1 A început meciul din Gruia


Campioana României, CFR Cluj, luptă să se califice din nou în primăvara europeană, de această dată în Conference League, ardelenii duelându-se cu Ballkani, 1-1 în tur, joi seară, de la ora 19:45, în Gruia. 

Ardelenii au două înfrângeri consecutive, 0-3 cu Sivasspor şi 1-2 cu Rapid, şi depind de meciul cu Ballkani (Kosovo) pentru a prinde locul 2 în grupa G, care duce în play-off-ul Conference League.

Calculele calificării sunt simple: CFR Cluj (şapte puncte) va juca în 16-imile de finală ale competiţiei dacă va câştiga meciul de pe teren propriu cu Ballkani (patru puncte).

  • Slavia Praga - Sivasspor va începe tot la 19:45.

„Este al 14-lea meci în Europa, din august până acum, o cursă infernală. Dacă tot am ajuns aici, sper să ne calificăm în primăvara europeană. Sincer, ar fi un miracol, da, ar fi! Când nimeni nu are rezultate în România, iar fotbalul nostru a luat-o în jos, toţi critică pe CFR Cluj care joacă cu calificarea pe masă joi seară.

Dacă îmi spunea cineva la tragerea la sorţi că vom juca ultimul meci cu calificarea pe masă, stând la mâna noastră, aş fi fost foarte fericit. Ar fi fantastic pentru fotbalul românesc să ne calificăm în primăvara europeană. Ar fi ceva special. Ultima oară, tot CFR Cluj a reprezentat România în primăvara europeană cu Sevilla.

Sperăm să dăm gol în minutul 95 şi cu spatele, dacă se poate, să fie ceva în favoarea noastră. Să avem şi noi şansă, după două penalty-uri contra noastră, după ce-am luat gol din ofsaid, după atâtea episoade contra noastră", a spus Dan Petrescu.

Înaintea meciului de joi seară, CFR Cluj se află pe locul secund în Grupa G, cu şapte puncte, în timp ce Ballkani este ultima, cu patru puncte.

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a prefaţat partida cu Ballkani, decisivă pentru calificarea în primăvara europeană. 

Dan Petrescu le dă replica contestatarilor înainte de CFR Cluj - Ballkani: ”Unii s-au făcut de râs, acum îmi dau mie sfaturi”

Afla mai multe despre: cfr clujballkani 

viewscnt
Articole similare