Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, decizie radicală după dezastrul cu CFR Cluj! Daniel Niculae nu va mai fi preşedintele Rapidului. Ce post va ocupa

Dan Şucu, decizie radicală după dezastrul cu CFR Cluj! Daniel Niculae nu va mai fi preşedintele Rapidului. Ce post va ocupa

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a luat o primă decizie importantă după înfrângerea clară cu CFR Cluj, scor 1-4.

Decizie radicală luată de Dan Şucu! Daniel Niculae nu va mai fi preşedinte la Rapid

Patronul de la Rapid a hotărât ca Daniel Niculae să nu mai fie preşedintele clubului. Concret, fostul jucător va ocupa funcţia de director sportiv, ceea ce îl face să fie mai aproape de lotul de jucători, anunţă fanatik.ro.

Decizia vine imediat după dezastrul din derby-ul cu CFR Cluj. După acel meci, Şucu a spus că „există prea mulţi băieţi de treabă la club”, aşa că a început să ia decizii radicale. Numirea lui Niculae în funcţia de director sportiv are scopul de a redresa atmosfera din cadrul lotului, dar şi pentru a decide ce jucători vor pleca de la Rapid în vară.

„Toţi rapidiştii sunt extrem de dezamăgiţi. Prea mulţi băieţi de treabă în club şi prea puţină fermitate. (n.r. Când veţi hotărî soarta lui Bergodi?) Nu vorbim la cald”, a fost reacţia scurtă, dar dură a lui Dan Şucu, imediat după finalul meciului dintre Rapid şi CFR Cluj.

Cristiano Bergodi scapă de demitere! Dan Şucu a găsit alt vinovat la Rapid: „Nu e problema antrenorului!”

Fanii celor de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-4, dar italianul are locul asigurat în Giuleşti.

Dan Şucu a declarat că are în continuare mare încredere în tehnicianul italian, iar situaţia de la Rapid a fost cauzată de o altă probleme.

În opinia patronului din Giuleşti, mai mulţi jucători de la club nu au mentalitate de învingător, motiv pentru care Bergodi este scutit de vină pentru eşecul cu CFR Cluj.

„Cristiano Bergodi este şi rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Fotbalişti care au o atitudine de blazare faţă de Rapid, faţă de culorile rapidiste, faţă de suporteri, în ciuda condiţiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.Veţi vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a declarat Dan Şucu, potrivit fanatik.ro.

 

Afla mai multe despre: dan sucurapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare