Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, înţepături pentru Neluţu Varga: ”Nu am auzit de el ca om de afaceri”

Dan Şucu, înţepături pentru Neluţu Varga: ”Nu am auzit de el ca om de afaceri”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului, i-a aruncat săgeţi lui Neluţu Varga, patronul echipei CFR Cluj, campioana României.

Dan Şucu, înţepături pentru Neluţu Varga: ”Nu am auzit de el ca om de afaceri” 

Întreaga suflare rapidistă a primit o veste excelentă în aceste zile. Dan Şucu, unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din România, a preluat 50% din acţiunile clubului. Cealaltă jumătate îi aparţine lui Victor Angelescu.

Astfel, odată cu emulaţia creată de venirea unui nou investitor la echipă, rapidiştii au toate motivele să spere la un viitor strălucitor, mai ales că în anul ce urmează va va avea loc centenarul clubului.

Şucu a părut la conferinţa de presă un om foarte direct. Nu s-a abţinut nici când a fost întrebat de Neluţu Varga, patronul echipei CFR. 

Dan Şucu nu vede cu ochi buni proiectul de la CFR Cluj, având în vedere datoriile acumulate de clubul care a câştigat trofeul Ligii 1 în ultimele cinci sezoane.

”Modelul de business de la CFR îl înţeleg foarte greu sau aproape deloc. (n.r de ce?) Pentru că nu e ceva de înţeles din punct de vedere economic. Eu pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul că şi om de afaceri.

Probabil că dacă ar fi... şi sunt de mulţi ani în afaceri probabil că dacă ar fi fost proeminent în drecţia respectivă ...poate ştiţi dumneavoastră afacerile dânsului pentru că eu nu le cunosc. Nu am auzit niciodată de afacerile dânsului şi nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a declarat Dan Şucu.  

Dan Şucu a intrat în afaceri în 1993 cu brandul Mobexpert, care este în prezent unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. 

Afla mai multe despre: dan sucurapidnelutu varga 

viewscnt
Articole similare