Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, mesaj pentru Gică Popescu în cazul lui Constantin Grameni: ”Aroganţa nu este bună în afaceri sau sport”

Dan Şucu, mesaj pentru Gică Popescu în cazul lui Constantin Grameni: ”Aroganţa nu este bună în afaceri sau sport”

Fotbal

Comentarii

Dan Şucu s-a declarat deranjat de modul în care preşedintele celor de la Farul, Gică Popescu, a vorbit despre oferta pe care giuleştenii au făcut-o ”marinarilor” pentru Constantin Grameni, recent.

Gică Popescu a recunoscut că Rapid a trimis o ofertă oficială pentru mijlocaşul Constantin Grameni, însă a considerat-o ca fiind una ”de neluat în seamă”.

Dan Şucu, deranjat de reacţia lui Gică Popescu

Dan Şucu consideră că răspunsul lui Gică Popescu a fost unul arogant, aşa cum nu se obişnuieşte în afaceri.

Rapidul a oferit, în primă instanţă, o sumă între 700.000-900.000 de euro, plus un procent dintr-o viitoare vânzarea, însă constănţenii aşteaptă o valoare dublă în schimbul tânărului mijlocaş.

Da, ne interesează jucători de acolo. Da, sunt în legătură cu Gică Hagi. Noi am făcut, deja, ofertă, deocamdată. Mai avem şi alte lucruri la care ne gândim.

Depinde de disponibilitatea dânşilor. Răspunsul a fost...aş putea spune arogant. În sensul: `Nu au ăştia bani pentru ce avem noi`. Ok, aroganţa nu este bună în afaceri, nu este bună nici în sport. Cred eu. Rămâne de văzut. Eu aşa am perceput-o, poate dânsul (n.r. - Gică Popescu) a văzut-o altfel”, a declarat Dan Şucu, la Prosport Live.

Constantin Grameni a fost convocat în lotul preliminar al naţionalei de tineret pentru Campionatul European din acest an şi are şanse mari să ajungă la turneul final.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Grameni, conform transfermarkt.de.
  • Grameni a bifat pentru Farul, în acest sezon de Superligă: 38 de meciuri, 6 goluri şi 4 pase decisive.

Afla mai multe despre: dan sucugramenigica popescu 

viewscnt
Articole similare