adplus-dvertising
You are here:

Dani Coman, revenire spectaculoasă în Liga 1, la o mare echipă. A recunoscut negocierile: ”Cred că putem face lucruri pozitive”

Dani Coman, revenire spectaculoasă în Liga 1, la o mare echipă. A recunoscut negocierile: ”Cred că putem face lucruri pozitive”

Superliga

Comentarii

Dani Coman se pregăteşte de o revenire spectaculoasă în Liga 1. El a recunoscut negocierile cu una dintre cele mai importante echipe din România.

Dani Coman este liber de contract după ce a plecat de la FC Hermannstadt, la începutul acestui sezon.

Atunci, el s-a declarat nemulţumit de felul care funcţionau lucrurile la echipă, în contextul în care Hermannstadt se confruntă cu probleme financiare.

De atunci, Dani Coman a fost liber de contract şi au existat zvonuri că ar fi purtat negocieri cu mai multe echipe din Liga 1.

Dani Coman se pregăteşte de revenire. Cu ce club negociază

În vârstă de 43 de ani, Dani Coman este unul dintre conducătorii apreciaţi. El s-a făcut remarcat mai ales la Astra, care, sub conducerea sa, a reuşit câteva rezultate istorice pentru clubul lui Ioan Niculae, cum ar fi titlul din 2016.

Fostul mare portar a plecat în vara lui 2021 de la Astra şi tot atunci a semnat cu FC Hermannstadt, pe care a reuşit să o readucă în Liga 1.

Însă, din cauza problemelor de la clubul sibian, Dani Coman a ales să-şi dea demisia la începutul acestui sezon. De atunci este liber de contract, dar se află în negocieri avansate cu CFR Cluj.

Fostul internaţional român a recunoscut că discută de aproximativ 6 luni cu şefii campioanei României şi susţine că are o relaţie foarte bună cu Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj.

Dani Coman spune că, dacă negocierile se vor încheia cu succes, ar urma să semneze contractul în prima lună a anului viitor:

“Există discuţii cu CFR Cluj de vreo jumătate de an. Chiar săptămâna trecută am avut o discuţie cu Neluţu Varga, suntem prieteni, ne respectăm. Cred că împreună cu el şi cu ceilalţi din conducerea administrativă putem face lucruri pozitive.

Ce va fi, vom vedea din ianuarie. Până în ianuarie stau să mă bucur de familie, de sărbători”, a spus Dani Coman pentru Fanatik.ro.

viewscnt
Articole similare