Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman, spre o fostă campioană a României. UPDATE | Reacţia clubului Hermannstadt

Dani Coman, spre o fostă campioană a României. UPDATE | Reacţia clubului Hermannstadt

Fotbal

Comentarii

Dani Coman renunţă la colaborarea cu FC Hermannstadat şi ”retrogradează” în Liga 2.

UPDATE: Hermannstadt a anunţat că Dani Coman rămâne la Sibiu

Formaţia sibiană a postat prin intermediul paginii de Facebook un comunicat.

”Vă transmitem aici câteva gânduri din partea preşedintelui nostru, domnul Dani Coman:
 
Chiar în aceste clipe mă aflu în Bolu, Turcia, în cantonament, alături de A.F.C.Hermannstadt, adică lângă echipa la care activez  în calitate de preşedinte executiv. Pentru mine consecvenţa şi continuitatea sunt două principii după care mi-am ghidat cariera de sportiv şi de conducător.
 
La FCH am realizat lucruri frumoase, am construit o echipă capabilă să se bată de la egal la egal cu "granzii" campionatului, ba chiar să-i învingă. Aşa că nu intenţionez să renunţ la acest drum pe care am pornit şi apoi repornit, plus că mai avem multe fapte bune de împlinit. Le mulţumesc celor de la F.C.Argeş pentru toată atenţia pe care mi-o acordă şi le doresc mult succes în viitorul sezon! Dacă pot să-i ajut cu sfaturi şi sugestii constructive, o fac cu tot dragul, însă toată atenţia şi munca mea sunt 100% pentru A.F.C.Hermannstadt", a declarat Dani Coman.
 

 

Din informaţiile iamsport.ro, fostul portar a acceptat noul proiect al celor de la FC Argeş, şi va ocupa postul de preşedinte.

Dani Coman pleacă la FC Argeş

Sursa citată anunţă că Dani Coman va face echipă la FC Argeş cu Daniel Stanciu, cel care a rămas director executiv al clubului şi după ce s-a produs retrogradarea în Liga 2.

Dani Coman se va ocupa mai ales de partea sportivă, aşa cum a făcut-o şi la FC Hermannstadt şi misiunea lui este să găsească şi să aducă jucători care să o ajute pe FC Argeş să revină în Liga 1”, anunţă iamsport.ro.

  • Născut la Ştefăneşti, Dani Coman şi-a început cariera de fotbalist la FC Argeş, acolo unde a evoluat în două perioade, 1997-1999 şi 1999-2005.

FC Argeş s-a schimbat din temelii după ”dezastrul” cu Dinamo, ce a dus-o în Liga 2. Au plecat aproape toţi jucătorii, inclusiv antrenorul Bogdan Argeş Vintilă.

În locul său a fost adus expertul în promovări Alexandru Pelici, cel care a operat, deja, patru transferuri importante la echipă: Valentin Buhăcianu, Adrian Scarlatache, Florin Haită şi Cristian Balgiu.

  1. FC Argeş are două titluri de campioană a României în palmares: în 1971/1972 şi 1978/1979.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare