Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman surprinde după ce Neluţu Varga l-a dat drept preşedinte la CFR Cluj: „Ce? Nu am luat nicio decizie!”

Dani Coman surprinde după ce Neluţu Varga l-a dat drept preşedinte la CFR Cluj: „Ce? Nu am luat nicio decizie!”

CFR Cluj

Comentarii

Dani Coman a oferit prima reacţie după ce Neluţu Varga a spus că s-a înţeles cu el pentru postul de preşedinte de la CFR Cluj.

Dani Coman, reacţie după ce a fost dat preşedinte de la CFR Cluj de patronul Neluţu Varga

Deşi a confirmat că a avut discuţii cu patronul clujenilor, Dani Coman a spus că nu este încă sigur de alegerea sa, iar o anumită decizie va fi luată după ce va purta o nouă discuţie cu Dan Petrescu. De asemenea, fostul goalkeeper a spus că mai există un club interesat de serviciile sale, dar nu Rapid.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Am avut o discuţie cu Nelu Varga, e adevărat. A fost un dialog interesant. Mă ştiu de multă vreme cu Neluţu, suntem prieteni. Oferta e clară, dar nu am luat o decizie finală. Voi da un răspuns în perioada următoare.

Voi mai avea o discuţie cu el şi cu Dan Petrescu la finalul săptămânii. În plus, voi mai avea o discuţie şi cu un alt club. Nu e vorba de Rapid, cei de acolo nu m-au căutat şi nu se pune problema, e vorba şi de Nico…

Domnul Varga ştie exact ce vrea, pentru el nu există locul doi sau locul trei, ci doar titlul. Vrea să fie campion şi doar asta contează. Lucrurile sunt destul de simple şi de clare”, a spus Dani Coman, conform Prosport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: dani comannelutu vargacfr cluj 

viewscnt
Articole similare