Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Bîrligea sau Louis Munteanu? Basarab Panduru: ”Eu cred că ştie mai mult fotbal” | EXCLUSIV

Daniel Bîrligea sau Louis Munteanu? Basarab Panduru: ”Eu cred că ştie mai mult fotbal” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Zilele se scurg cu repeciziunea, iar misiunea selecţionerului României, Edi Iordănescu, de a definitiva lotul pentru EURO 2024 devine tot mai grea.

Se fac calcule peste calcule pe baza randamentului actual şi se încearcă intuirea intenţiilor selecţionerului cu privire la turneul final.

Va convoca trei atacanţi de careu sau patru? Sau va risca să meargă pe mâna a doar doi atacanţi, pentru a convoca mai mulţi jucători de bandă? Rămâne de văzut.

Louis Munteanu, mai fotbalist decât Daniel Bîrligea?

Prezent în studioul Orange Sport, fostul internaţional român Basarab Panduru consideră atacantul Farului, Louis Munteanu, are avea un plus de ştiinţă a jocului, faţă de omologul său de la CFR Cluj, Daniel Bîrligea.

Dacă ne raportăm doar la cifrele din actualul sezon de Superligă, declaraţia lui ”Pandi” pare una surprinzătoare, deoarece Louis Munteanu are 5 goluri şi 2 pase decisive în 19 meciuri (o contribuţie la fiecare 2,71 meciuri), în timp ce Daniel Bîrligea are 7 goluri şi 5 pase decisive în 26 de partide (o contribuţie la fiecare 2,16 meciuri).

  • Silviu Tudor Samuilă: ”Ştie mai mult fotbal Louis Munteanu decât Daniel Bîrligea?”.
  • Basarab Panduru: ”Eu cred că da”.

Cu toate acestea, ”Pandi” este de părere că multe dintre golurile lui Bîrligea sunt realizate din poziţii clare de gol, fără un grad ridicat de dificultate. 

El bagă capul în pământ ca să vadă mingea şi să o lovească cum trebuie. Între timp, iese portarul. Se trezeşte că e portarul acolo, când el îl ştia în poartă. Nu multă lume poate să meargă cu capul sus şi să controleze mingea.

Nu e uşor pentru el să prindă lotul pentru EURO 2024”, a completat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: daniel birligealouis munteanubasarab panduruedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare