Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, fair-play după victoria Stelei: "Un rezultat de egalitate era mai echitabil!". Ce obiectiv îndrăzneţ şi-au setat "militarii"

Daniel Opriţa, fair-play după victoria Stelei: "Un rezultat de egalitate era mai echitabil!". Ce obiectiv îndrăzneţ şi-au setat "militarii"

Steaua

Comentarii

Daniel Opriţa, antrenorul Stelei, a reacţionat la finalul meciului câştigat de stelişti cu 1-0 în faţa celor de la Csikszereda, în prima etapă de Liga 2.

Opriţa a mai recunoscut că un rezultat de egalitate era mai echitabil, având în vedere cum s-a desfăşurat jocul. În plus, Opriţa a spus că presiunea pusă de suporteri i-a afectat şi pe jucătorii săi, care n-au fost până acum obişnuiţi să joace cu atât de mulţi ultraşi în spate.

Cu toate acestea, i-a lăudat pe cei din Peluza Sud şi a vorbit şi despre obiectivele echipei din acest sezon, având în vedere că echipa nu poate promova în Liga 1Ş: "O victorie grea, nu ştiu dacă meritată poate mai echitabil era un rezultat de egalitate. pentru că meciul a fost echilibrat, au avut şi ei câteva situaţii. E presiune pe ei. Şi stadionul poate să fie cu dus şi întors până se obişnuiesc, pentru că e un stadion mare, e altceva, reperele sunt altele. Au fost obişnuiţi să joace pe stadioane cu tribune mici.

Au făcut o atmosferă senzaţională, mă bucur că au fost alături de noi şi în momentele grele ale jocului. Nu mi s-au trasat obiective sunt lucruri care şi le doresc, ni le dorim cu toţii. Nu e ceva care dacă nu reuşesc nu e în regulă. (n.r. - câştigarea Cupei României) Încercăm, şi eu îmi doresc", a spus Daniel Opriţa.

Steaua - Csikszereda 1-0, în Liga 2

Nou-promovata Steaua a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Csikszereda, în ultima partidă a etapei I a Ligii a II-a.

A marcat: Chipirliu '79.

Galeria Stelei, prezentă în număr mare pe arenă, a folosit materiale pirotehnice, torţe, fumigene şi petarde, obligându-i pe organizatori să facă dese apeluri pentru restabilirea ordinii.

Ana Maria Popescu, medaliată cu argint în proba de spadă de la JO de la Tokyo, a dat lovitura începere la primul meci oficial de pe noul stadion Steaua. Scrimera, componentă a CSA Steaua, a fost aplaudată de cei peste 3.500 de fani de suporteri aflaţi în tribune.

Deoarece nu s-a transformat într-o societate cu acţionariat majoritar privat, Steaua nu are drept de promovare în Liga I.

Afla mai multe despre: steauadaniel opritareactievictorie 

viewscnt
Articole similare