Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Paraschiv, cerut la echipa naţională a României: ”La cum a jucat, sunt convins că va fi chemat”

Daniel Paraschiv, cerut la echipa naţională a României: ”La cum a jucat, sunt convins că va fi chemat”

Hermannstadt​

Comentarii

Daniel Paraschiv (24 de ani) este unul dintre atacanţii interesanţi din fotbalul românesc, în acest moment.

Daniel Paraschiv evoluează la FC Hermannstadt din iarna lui 2022, când sosea sub formă de împrumut de la CFR Cluj. La scurt timp, mutarea avea să devină definitivă.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Paraschiv, conform transfermarkt.de.

Daniel Paraschiv, la echipa naţională?

Preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Dani Coman, este foarte sigur că selecţionerul României, Edi Iordănescu, îl va convoca pe Daniel Paraschiv pentru cele două meciuri din preliminariile EURO 2024, cu Belarus şi Andorra, din luna aceasta.

Concurenţa nu este un aprigă, însă selecţionerul este cunoscut pentru stilul său conservator. Ar prefera să meargă pe mâna unui fotbalist ieşit din formă, dar pe care îl cunoaşte bine, decât să facă modificări în lot.

Cu toate aceastea, Dani Coman este sigur că ultimele evoluţii pe care le-a avut Daniel Paraschiv îl va face pe Edi Iordănescu să-şi schimbe optica, în acest punct al calificărilor.

  • În acest moment, variantele pentru postul de atacant la echipa naţională a României sunt: Florin Andone, Denis Drăguş, Denis Alibec, George Puşcaş (suspendat pentru meciul cu Belarus), Louis Munteanu, Daniel Paraschiv şi poate Aurelian Chiţu.
  • Florin Tănase s-a accidentat şi are şanse mici să fie luat în calcul.

La modul cum a jucat Paraschiv în ultimele etape, la modul cum se pregăteşte, la potenţialul pe care îl are sunt convins că va fi chemat.

Merită din plin, nu sunt subiectiv sub nicio formă că este jucătorul nostru, dar cred că merită convocat. Nu vreau să pun presiune pe nimeni pentru că nu este stilul meu, dar are perspective mari acest jucător”, a declarat Dani Coman, pentru playsport.ro.

România întâlneşte Belarus pe 12 octombrie, la Budapesta, de la ora 21:45. Apoi, pe 15 octombrie, la Bucureşti, tricolorii se vor duela cu Andorra, de la aceeaşi oră.

  • Daniel Paraschiv are un meci şi un gol în tricoul echipei naţionale, în toamna lui 2022, în amicalul cu Moldova, câştigat de România cu 5-0.

Afla mai multe despre: dani comandaniel paraschivedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare